Παρουσία Συρμαλένιου σε εκδηλώσεις κοινωνικών φορέων της Σαντορίνης

Newsroom
21/01/2020 11:18
 
 
 

 

Στις εκδηλώσεις κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Θήρας (ΔΕΥΑΘ), του Συλλόγου Κρητών Σαντορίνης και της Ένωσης Πολυτέκνων Σαντορίνης παρέστη το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Νίκος Συρμαλένιος, μαζί με στελέχη της Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Θήρας.

Απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό, ο κ. Συρμαλένιος ευχαρίστησε τους προέδρους, Μανώλη Ορφανό και Χαράλαμπο Δαρζέντα αντίστοιχα, καθώς και τα Διοικητικά τους Συμβούλια για την πρόσκληση και ευχήθηκε υγεία, καλή και ειρηνική χρονιά. Ευχήθηκε, επίσης, δημιουργικούς αγώνες, προσωπική και συλλογική επιτυχία, επισημαίνοντας για μια ακόμη φορά ότι θα βρίσκεται κοντά τους στα ζητήματα και τα προβλήματα που τους απασχολούν.


Επίσης στη διάρκεια της επίσκεψης του στο νησί, ο βουλευτής συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΔΑΠΠΟΣ Βασίλη Αλαφούζο, με τον οποίο συζήτησαν αναλυτικά για τα προβλήματα και τους στόχους του Οργανισμού, υπό το πρίσμα και της απόλυτα πετυχημένης διοργάνωσης του Χριστουγεννιάτικου Χωριού κατά τη διάρκεια των εορτών. Από την πλευρά του προέδρου, αναλύθηκαν διεξοδικά τα σχέδια και οι προτάσεις της διοίκησης του Οργανισμού σε όλους τους τομείς (αθλητισμό, πολιτισμό, περιβάλλον) και αναζητήθηκαν τρόποι ανάδειξης και στήριξης τους σε κοινοβουλευτικό επίπεδο.

Τέλος, ο κ. Συρμαλένιος συμμετείχε σε συνάντηση υποδοχής νέων μελών στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, με την συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από τους στόχους της ανασυγκρότησης και τον νέο ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει και του επικείμενου συνεδρίου τον Μάιο του 2020.

(Visited 43 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*