Διαγωνισμός για την αντιπλημμυρική προστασία της Άνδρου

Άκης Αξαόπουλος
21/12/2019 13:02
 
 
 

 

Με σκοπό την πρόληψη και την αντιμετώπιση προβλημάτων που προκαλούνται από πλημμυρικά φαινόμενα, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θωρακίζει την Άνδρο με έργα αντιπλημμυρικής προστασίας.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, η Διεύθυνση Τεχνικών έργων Κυκλάδων της ΠΝΑΙ, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Αντιπλημμυρική Προστασία ΠΕ Άνδρου», προϋπολογισμού 74.400,00 € (με ΦΠΑ), το οποίο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Το έργο αφορά στον καθαρισμό κοιτών ποταμών, ρεμάτων και τενχικών έργων απορροής από φερτά υλικά, απορρίμματα, προσχώσεις, αυτοφυή βλάστηση κλπ καθώς και στην κατασκευή πέτρινων τοίχων για ανακοπή καταπτώσεων.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 09.01.2020, στην έδρα της Διεύθυνση Τεχνικών έργων Κυκλάδων, στην Ερμούπολη Σύρου. Την ίδια ημέρα και ώρα λήγει και η προθεσμία υποβολής των προσφορών.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, έχουν ελεύθερη, πλήρη, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο “ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί” της πύλης www.promitheus.gov.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην διεύθυνση http://www.pnai.gov.gr.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης
www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα πουπροαναφέρθηκε, σε ηλεκτρονικό φάκελο του υποσυστήματος.

Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι δύο (2) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο.

(Visited 47 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*