Συνάντηση Λειβαδάρα με Χατζημάρκο και Λεονταρίτη για αναπτυξιακά θέματα της Σύρου

Άκης Αξαόπουλος
20/11/2019 11:50
 
 
 

 

Αναπτυξιακά θέματα της Σύρου συζητήθηκαν κατά την συνάντηση που είχε χθες στο Δημαρχείο Ερμούπολης ο Δήμαρχος του νησιού Νίκος Λειβαδάρας με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη.

Στο πλαίσιο της εποικοδομητικής και εκτενούς συζήτησης, ανακοινώθηκε επίσημα ότι – μετά από πρόταση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προς το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 118029/18-11-2019 έγγραφο του Υπουργείου – εγκρίθηκε η χρηματοδότηση δύο μελετών που αφορούν στο νησί της Σύρου και συγκεκριμένα:
*«Μελέτη συλλογής, μεταφοράς, επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων των οικισμών Φοίνικα, Βήσσα και Ποσειδωνίας ν. Σύρου» (προϋπολογισμού 250.000 ευρώ) και
*«Μελέτη βελτίωσης, επέκτασης και ενεργειακής αναβάθμισης με χρήση ΑΠΕ Εργοστασίου Αφαλάτωσης Ερμούπολης» (προϋπολογισμού 300.000 ευρώ).

Κατόπιν αυτού του πολύ θετικού αποτελέσματος, ο κ. Λειβαδάρας εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τον κ. Περιφερειάρχη για την πολύτιμη αρωγή της Περιφέρειας, ενώ η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την αμοιβαία διαβεβαίωση να συνεχιστεί απρόσκοπτα η γόνιμη συνεργασία των δύο φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος της Σύρου.

(Visited 43 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*