Απάντηση Φόρτωμα στην Ν.Ε. Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ: Αντί για fake news και «κοπτοραπτική» να αναλάβετε τις ευθύνες σας

«Θρίλερ» η εκλογή Φόρτωμα
Newsroom
10/11/2019 8:25
  •  
  •  
  •  

 

Σκληρή απάντηση δίνει στη Ν.Ε. Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ και όσα αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε τόσο για τον ίδιο όσο και για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας.

Ο κ. Φόρτωμας, χαρακτηρίζει fake news τα όσα «διακινεί ο ΣΥΡΙΖΑ για τις Κυκλάδες και για την υπόλοιπη χώρα».

«Αντί για fake news και λαϊκισμό με «κοπτοραπτική», ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του είναι προτιμότερο να αναλάβουν την ευθύνη για τα προηγούμενα 4,5 χρόνια διακυβέρνησης» αναφέρει μεταξύ άλλων ο βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ.

Αναλυτικότερα η απάντηση του κ. Φόρτωμα

Στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι καλοδεχούμενη η κριτική στο πλαίσιο του πολιτικού διαλόγου. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε όμως την ψυχραιμία του, όταν καταρρίφθηκαν τα fake news που διακινεί τόσο για τις Κυκλάδες, όσο και για την υπόλοιπη χώρα.
Αντί για fake news και λαϊκισμό με «κοπτοραπτική», ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του είναι προτιμότερο να αναλάβουν την ευθύνη για τα προηγούμενα 4,5 χρόνια διακυβέρνησης.
Ο λαός των Κυκλάδων έχει μνήμη, έδωσε την απάντηση στις εθνικές εκλογές και οι Κυκλάδες προχωράνε, πλέον, αναπτυξιακά μπροστά με όραμα και σχέδιο.
Άλλωστε, όπως αποτυπώνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις, η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών εμπιστεύεται την κυβέρνηση και είναι ικανοποιημένη με το έργο και την πορεία της, γεγονός που καταδεικνύει ότι οι ισχυρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ για τις πρώτες 100 ημέρες διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την αντίληψη της κοινωνίας, την οποία φαίνεται ότι εξακολουθεί να μην αφουγκράζεται.

(Visited 51 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.