Ανοιχτό στην εκπαιδευτική κοινότητα της Σύρου το Βιομηχανικό Μουσείο Ερμούπολης

Άκης Αξαόπουλος
16/10/2019 13:40
 
 
 

 

Να επισκεφθούν το Βιομηχανικό Μουσείο Ερμούπολης καλούν μαθητές και εκπαιδευτικούς η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Τουρισμού Αλίκη Λεονταρίτη και το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Στο πλαίσιο μιας βιομηχανικής πατριδογνωσίας (και με δεδομένο ότι η έκθεση των 150 χρόνων της Φιλαρμονικής του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου 2019) πραγματοποιούνται ξεναγήσεις ανάλογα προς την ηλικία, την εκπαιδευτική βαθμίδα και τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα των επισκεπτών, προκειμένου να γνωρίσουν καλύτερα την πλούσια βιομηχανική ιστορία της Σύρου.

Σημειώνεται ότι μπορεί να προηγηθεί συνεννόηση μεταξύ του προσωπικού του Μουσείου και των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών, ώστε να πραγματοποιηθούν συγκεκριμένες εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Υπάρχει δυνατότητα, επίσης, να διατίθεται – κατόπιν παραχώρησης χρήσης για πραγματοποίηση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων – η σχετική αίθουσα στον 2ο όροφο του Μουσείου, φιλοξενίας έως 25 ατόμων, εφόσον τα θέματα είναι συναφή προς το αντικείμενο του Βιομηχανικού Μουσείου.

Για επισκέψεις και ξεναγήσεις, οργάνωση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και παροχή πληροφοριών μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο λειτουργίας του Μουσείου κ. Αχιλλέα Δημητρόπουλο στα τηλέφωνα 2281084762 & 6945499634

(Visited 37 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*