Αμοργός: Ολοκληρώθηκε το 3ο Authentic Big Blue

Άκης Αξαόπουλος
06/10/2019 14:59
 
 
 

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 2019 το 3ο Authentic Big Blue.

Πλήθος αθλητών από όλο τον κόσμο παρευρέθηκαν στην Αμοργό σημειώνοντας εξαιρετικές αποδόσεις, εκ των οποίων αρκετές έσπασαν προηγούμενα εθνικά ρεκόρ.

Νικητής στην γενική βαθμολογία στην κατηγορία των αντρών ήταν για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο “Omar Leuci” από την Ιταλία, ενώ στην κατηγορία των γυναικών νικήτρια ήταν η “Jindřiška Zajacová” από την Τσεχία.

Στα πλαίσια των καταδυτικών αγώνων πραγματοποιήθηκε η Εβδομάδα Γαστρονομίας Αμοργού, μία εβδομάδα αφιερωμένη στο μοναστηριακό φαγητό. Γεύματα δόθηκαν στο Μοναστήρι της Παναγίας της Χοζοβιώτισσας, στην Αγία Παρασκευή, και στον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο. Με τις αμοργιανές παραδοσιακές γεύσεις να μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Στην τελετή λήξης που πραγματοποιήθηκε στο Καταδυτικό Κέντρο στον Όρμο Αιγιάλης παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο μεγάλος πρεσβευτής της διοργάνωσης κ. Ανδρέας Λασκαράτος, η Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κα. Κατσάνη Ευδοκία, η Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κα. Στεφανία Παπακώστα καθώς και οι εκπρόσωποι του ΕΟΤ κα. Ελένη Γαβριηλίδου, κα.Μελινα Κυριακοπούλου και κα. Χαρά Προκάκη.

Συνδιοργανωτές των καταδυτικών αγώνων ήταν η εταιρία Real Big Blue Events, ο Δήμος Αμοργού και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης ήταν ο ΕΟΤ.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση όλων των εκδηλώσεων της διοργάνωσης!

(Visited 182 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*