Ανακοίνωση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για το “Mykonos Run 2019”

mykonos 1
Newsroom
20/09/2019 13:43
 
 
 

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προσωρινού χαρακτήρα θα ισχύσουν στο οδικό δίκτυο της Μυκόνου λόγω διεξαγωγής του αγώνα δρόμου “Mykonos Run 2019” το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019.
Ειδικότερα, από τις 16:30 της 21ης Σεπτεμβριόυ και έως την ολοκλήρωση του αγώνα θα εφαρμοστούν οι εξής ρυθμίζεις:

α) Επί της επαρχιακής οδού Χώρας Άνω Μεράς
*Διακοπή κυκλοφορίας μεταξύ Άνω Μεράς και του κυκλικού κόμβου (διασταύρωση με Περιφερειακή οδό) μόνο στο ρεύμα καθόδου και συγκεκριμένα από Άνω Μερά (πλ. Ηρώων) με κατεύθυνση προς Χώρα.
*Διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας μεταξύ του προαναφερόμενου κυκλικού κόμβου και έως τη διασταύρωση της ανωτέρω οδού με την δημοτική οδό Φάμπρικα – Καμινάκι (μικρός περιφερειακός).

β) Επί της περιφερειακής οδού (Κ. Καραμανλή)
*Διακοπή κυκλοφορίας μεταξύ διασταύρωσης Τούρλου και κυκλικού κόμβου (διασταύρωση με δημοτική οδό Χώρας – Αερολιμένα) μόνο στο ρεύμα ανόδου με κατεύθυνση από Τούρλο προς τον προαναφερόμενο κόμβο (άγαλμα Κ. Καραμανλή).

γ) Επί της δημοτικής οδού Χώρας Αερολιμένα
*Διακοπή κυκλοφορίας μεταξύ του κυκλικού κόμβου (διασταύρωση με Περιφερειακή οδό – άγαλμα (Κ. Καραμανλή) μόνο στο ρεύμα καθόδου από τον κόμβο έως και τη διασταύρωση στην περιοχή Φάμπρικα.

δ) Επί της δημοτικής οδού (μικρός περιφερειακός)
*Διακοπή κυκλοφορίας μεταξύ της διασταύρωσης στην περιοχή της Φάμπρικας και έως την περιοχή Καμινάκι (κτήριο ΟΤΕ) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

ε) Επί της δημοτικής οδού Χώρας Νέου λιμένα (παραλιακή οδός)
*Διακοπή κυκλοφορίας μεταξύ της περιοχής Καμινάκι (κτήριο ΟΤΕ) και έως τη διασταύρωση με την Περιφερειακή Οδό (κεντρική διασταύρωση στην περιοχή Τούρλος) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ομαλή – ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακής συμφόρησης.

(Visited 73 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*