Καμπάνια ενίσχυσης της εικόνας της Ε.Ε. στο Θέατρο Απόλλων

Άκης Αξαόπουλος
10/09/2019 12:14
 
 
 

 

Την καμπάνια «EU Delivers in the Regions – Υποκλινόμαστε!» θα φιλοξενήσει τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο η Σύρος και πιο συγκεκριμένα το ιστορικό θέατρο Απόλλων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αντιδημάρχου Πολιτισμού – Τουρισμού του δήμου Σύρου-Ερμούπολης κας Αλίκης Λεονταρίτη, η νέα αυτή καμπάνια έχει στόχο να ενισχύσει την εικόνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε επιλεγμένες χώρες (μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα) και έχει ξεκινήσει να υλοποιείται από τα τέλη του 2018. Από τη χώρα μας συμμετέχουν 7 Περιφερειακά Προγράμματα (μεταξύ των οποίων και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου 2014-2020) και 1 Τομεακό, με 8 έργα που έχουν συγχρηματοδοτηθεί από πόρους της Ε.Ε.

Καθένα από τα έργα αυτά θα έχει δική του καμπάνια προβολής, διάρκειας 1 μήνα, η οποία θα περιλαμβάνει:
*ειδικές δράσεις εμπνευσμένες από τα ίδια τα έργα,
*διαδραστική σήμανση στο ίδιο το έργο για πληροφόρηση/πρόσκληση προς τους ενδιαφερόμενους,
*διαφημιστικές αφίσες σε γεωγραφική έκταση 30χλμ. γύρω από το έργο,
*διαφήμιση στα τοπικά ΜΜΕ,
*προσαρμοσμένη κατά περίπτωση στρατηγική με μίγμα Δημοσίων Σχέσεων, Ηλεκτρονικών Δημοσίων Σχέσεων και τοπικών πολλαπλασιαστών πληροφόρησης.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιείται η προβολή του Θεάτρου Απόλλων της Σύρου κατά το διάστημα Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2019 μέσω ενός διαδραστικού πίνακα, ο οποίος έχει ήδη τοποθετηθεί για τον σκοπό αυτό στην είσοδο του ιστορικού θεάτρου.

(Visited 46 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*