Σύρος: Το φθινόπωρο του 2020 η ολοκλήρωση των εργασιών στο γήπεδο ποδοσφαίρου στον Πάγο

Άκης Αξαόπουλος
23/08/2019 18:21
 
 
 

 

Τοποθέτηση χλοοτάπητα νέας γενιάς, ηλεκτροφωτισμό με LED, κατασκευή νέων αποδυτηρίων και εξεδρών για τη φιλοξενία των φιλάθλων περιλαμβάνουν οι εργασίες αναβάθμισης του γηπέδου ποδοσφαίρου στον Πάγο, οι οποίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το φθινόπωρο του 2020.

Μάλιστα, χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη για το εν λόγω γήπεδο, παρουσία της νεοεκλεγείσας προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Πάγου κας Μαρίας Ξανθάκη, του προέδρου του Α.Ο. Πάγου κ. Άκη Μανωλιού και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι εργασίες αναβάθμισης της συγκεκριμένης αθλητικής υποδομής, ώστε αθλητές και πολίτες της Σύρου να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ένα σύγχρονο, ασφαλές και λειτουργικό περιβάλλον. Επίσης, συζητήθηκαν λεπτομερώς όλα τα θέματα που αφορούν στο συγκεκριμένο έργο και βρέθηκαν λύσεις για τις τελευταίες εκκρεμότητες.

Μετά το τέλος της συνάντησης, η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, ο πρόεδρος της ομάδας και τα μέλη του Δ.Σ. εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους προς την περιφερειακή αρχή και τον κ. Λεονταρίτη , δηλώνοντας ότι θα συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις για την ολοκλήρωση του έργου.
Από την πλευρά του, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων δήλωσε σχετικά: «Τηρούμε τις δεσμεύσεις μας και ξεκινάμε την διαδικασία για την υλοποίηση αυτού του σημαντικού αθλητικού έργου για τη Σύρο.

Το νέο υπερσύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου (11×11) στον Πάγο θα περιλαμβάνει χλοοτάπητα νέας γενιάς, ηλεκτροφωτισμό με LED, νέα αποδυτήρια και εξέδρες για τη φιλοξενία των φιλάθλων.

Με εξασφαλισμένη πλέον την χρηματοδότηση, ολοκληρώνουμε την μελέτη και εντός Οκτωβρίου ξεκινάμε τις διαδικασίες για την δημοπράτηση του έργου, με την προσδοκία αυτό να παραδοθεί στην νεολαία του νησιού στις αρχές του φθινοπώρου του 2020.

Παρά το γεγονός ότι δεν εμπίπτει στην ευθύνη και την αρμοδιότητα μας, η προσπάθεια μας για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων των νησιών θα συνεχιστεί και κατά τη διάρκεια της νέας θητείας μας, ούτως ώστε η νεολαία των νησιών μας να αθλείται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις».

(Visited 42 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*