Φίλιππος Φόρτωμας: “Ξεκινάμε μαζί την επανεκκίνηση των νησιών μας”

Άκης Αξαόπουλος
05/07/2019 23:20
 
 
 

 

Μετά την περιοδεία του σε χωριά του νησιού, ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Φίλιππος Φόρτωμας ολοκλήρωσε με μία συγκλονιστική ομιλία στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού.

Σε μία κατάμεστη από εκατοντάδες πολίτες αίθουσα, ο κ. Φόρτωμας έδωσε ένα προσωπικό στίγμα για το πώς οι Κυκλάδες θα στηριχθούν αποτελεσματικά της επομένη των εθνικών εκλογών.

Το κλίμα υπήρξε ενθουσιώδες ανάμεσα στο κοινό που υποδέχθηκε τον δικό τους Φίλιππο με παρατεταμένα χειροκροτήματα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία την Κυριακή.

Από την δική του πλευρά, ο υποψήφιος βουλευτής ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του τους παρευρισκόμενους για τη θερμή υποδοχή, τους κάλεσε να έχουν μαζική συμμετοχή στις κάλπες, προκειμένου η Ελλάδα και οι Κυκλάδες να είναι ισχυρές και αυτοδύναμες.

Εξέφρασε δε την πεποίθηση του ότι η Τήνος θα κερδίσει το στοίχημα της ανανέωσης και θα εκπροσωπηθεί στο επόμενο Κοινοβούλιο με δικό της βουλευτή!

«Από τη Δευτέρα ξεκινάμε όλοι μαζί την επανεκκίνηση των αγαπημένων μας νησιών» ήταν το σαφές μήνυμα που έστειλε ο Φίλιππος Φόρτωμας!

(Visited 91 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*