Σε Μήλο και Κίμωλο ο Νίκος Συρμαλένιος

Άκης Αξαόπουλος
05/07/2019 19:40
 
 
 

 

Στον τόπο καταγωγής του, τη Μήλο, βρίσκεται από την περασμένη Τρίτη ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος, ενώ χθες Πέμπτη περιόδευσε στην Κίμωλο.

Στη Μήλο πραγματοποίησε κοινή συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Μανώλη Μικέλη και τον δημοτικό σύμβουλο Φραγκιό Ζούλια, καθώς και με την νεοεκλεγείσα έπαρχο Έλλη Χωριανοπούλου, με τους οποίους συζήτησε τόσο τα προβλήματα της Μήλου, όσο και ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και τη λειτουργία της στη Μήλο και γενικότερα στα νησιά.

Σε ό,τι αφορά στη Μήλο, αιχμή των προβλημάτων αποτελεί η ταχεία αντιμετώπιση της διαχείρισης των απορριμμάτων και των λυμάτων που – σύμφωνα με τον κ. Συρμαλένιο – «τείνουν να πάρουν εκρηκτικές διαστάσεις», ενώ ταυτόχρονα πρωταρχική μέριμνα αποτελεί η ενίσχυση των υπηρεσιών, ώστε να προχωρήσουν απρόσκοπτα τα δρομολογημένα έργα και να μην χαθεί η χρηματοδότησή τους.
Αντιστοίχως, στην Κίμωλο ο κ. Συρμαλένιος συναντήθηκε με τον επανεκλεγέντα δήμαρχο Κώστα Βεντούρη, ενώ συμμετείχε και στα εγκαίνια της έκθεσης «Αθέατοι Κόσμοι» στο αρχαιολογικό μουσείο του νησιού.

Στη συνάντηση με τον δήμαρχο, αλλά και τον αντιδήμαρχο Τάκη Σάρδη, έγινε επισκόπηση των κυριότερων έργων που υλοποιούνται αυτή τη στιγμή το νησί, ενώ από πλευράς του υποψήφιου βουλευτή επισημάνθηκε η μεγάλη κυβερνητική υποστήριξη στη χρηματοδότηση και τη δρομολόγησή τους. Τέλος, περιόδευσε στη Χώρα (Χωριό) και στην Ψάθη, όπου συνομίλησε με πληθώρα κατοίκων.
Σήμερα Παρασκευή η προεκλογική δραστηριότητα ολοκληρώνεται με την κεντρική συνάντηση – συζήτηση στις 21:00 στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στον Τριοβάσαλο (παραπλεύρως του βενζινάδικου Πουλάκη).

 

(Visited 186 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*