«Άνοιξε τον κύκλο»: Γκαλά Όπερας στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου

Άκης Αξαόπουλος
02/07/2019 19:41
 
 
 

Ο «κύκλος που άνοιξε» τον περασμένο Μάιο «κλείνει» την προσεχή Πέμπτη, 4 Ιουλίου, στις 20:30, με το Γκαλά Όπερας που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου, με τους πρωταγωνιστές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Μαρία Μητσοπούλου και Νίκο Στεφάνου και στο πιάνο τον Χρύσανθο Αλησάφη. Πρόκειται για την τελική παρουσίαση του εργαστηρίου «Νότες που αρμενίζουν», που περιλαμβάνει την καταγραφή προσωπικών ιστοριών των συμμετεχόντων για το νησί της Άνδρου, μέσω του τραγουδιού και της αφήγησης.
Με επιλεγμένο ρεπερτόριο από την ελληνική οπερέτα, το ρετρό και τραγούδια του μεσοπολέμου, οι συμμετέχοντες ενήλικες 50+ δημιούργησαν μια πρωτότυπη παράσταση μουσικής και αφήγησης. Η εκπαιδευτική και κοινωνική δράση αποτελεί συνδιοργάνωση της Εναλλακτικής Σκηνής με την Άγονη Γραμμή Γόνιμη.
Η συγκεκριμένη δράση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στην Άνδρο εντάσσεται στο επιτυχημένο πρόγραμμα «Νότες που αρμενίζουν», που πραγματοποιήθηκε από την Εναλλακτική Σκηνή σε 11 συναντήσεις των συμμετεχόντων, με την υποστήριξη του Δήμου Άνδρου, της ΑΜΚΕ «Φίλοι Φεστιβάλ Άνδρου», του Ιδρύματος Κυδωνιέως, της Λέσχης Ανδρίων και του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου.
Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα υλοποιήθηκε με χορηγία των Ελληνικών Πετρελαίων σε συνεργασία με το πρόγραμμα «Άνοιξε τον κύκλο» της ΜΚΟ Άγονη Γραμμή Γόνιμη.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

(Visited 49 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*