Προμήθεια ηλεκτρολογικών υλικών από τον δήμο Μυκόνου για την ενίσχυση του φωτισμού του Κ.Υ. Μυκόνου

Άκης Αξαόπουλος
02/07/2019 5:09
  •  
  •  
  •  

 

Την προμήθεια απαραίτητων ηλεκτρολογικών υλικών για την ενίσχυση του φωτισμού του Κέντρου Υγείας Μυκόνου εξασφάλισε, από δημοτικούς πόρους, ο δήμος Μυκόνου.
Κατόπιν εγκρίσεως της σχετικής μελέτης με αριθμό 06/2019 της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μυκόνου και με την 97/2019 Απόφαση Δημάρχου πραγματοποιήθηκε η ανάθεση της προμήθειας έναντι του ποσού των 24.180,01 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.
Ειδικότερα, η προμήθεια των ηλεκτρολογικών υλικών αφορά τόσο στον εξωτερικό χώρο στην είσοδο του οικοπέδου στο οποίο στεγάζεται το Κέντρο Υγείας, καθώς και στον χώρο περιμετρικά από αυτό που είναι υποφωτισμένος και χρειάζεται ενίσχυση με την τοποθέτηση ιστών φωτισμού με τα κατάλληλα φωτιστικά σώματα.
Όμοια, στην είσοδο και στον χώρο της υποδοχής εντός του κτιρίου του Κέντρου Υγείας, τα υφιστάμενα φωτιστικά που είναι σε κακή κατάσταση πρόκειται να αντικατασταθούν με νέα φωτιστικά κατάλληλης φωτιστικής έντασης.
Συγκεκριμένα, η προμήθεια περιλαμβάνει μεταλλικές σχάρες με καπάκι, σωλήνες PVC προστασίας καλωδίων, στεγανά κουτιά 100×150 & μικροϋλικά διακλάδωσης των καλωδίων, καλώδια, φωτιστικά σώματα επί ιστού, φωτιστικά εισόδου και προβολείς LED 50W εξωτερικού χώρου.
Οι διαδικασίες που αφορούν στην προμήθεια των ηλεκτρολογικών υλικών πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με την Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρου Υγείας Μυκόνου.

(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.