ΝΟΔΕ Κυκλάδων: «Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων ο Κυριάκος Μητσοτάκης»

ΝΟΔΕ Κυκλάδων: "Οι πολίτες μίλησαν - Η Ελλάδα αλλάζει σελίδα"
Άκης Αξαόπουλος
02/07/2019 12:37
 
 
 

 

Καθοριστική για το μέλλον της Ελλάδας είναι η εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου, σύμφωνα με την ΝΟΔΕ Κυκλάδων, η οποία – σε ανακοίνωση που εξέδωσε – καλεί τους πολίτες την επόμενη Κυριακή να προσέλθουν στις κάλπες «για μια μεγάλη πολιτική αλλαγή».
Στην ίδια ανακοίνωση, εκφράζεται η βεβαιότητα ότι η ΝΔ θα είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών, οι οποίες θα πρέπει οπωσδήποτε να αναδείξουν μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Κυκλάδων:
Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει μπροστά με μια ισχυρή και Αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο εγγυητής για το μέλλον της Πατρίδας μας. Θα είναι ο πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Μακριά από ιδεοληψίες. Έρχεται να ενώσει και όχι να διχάσει τους Έλληνες.
Στις 7 Ιουλίου το διακύβευμα δεν είναι ποιο κόμμα θα κερδίσει τις εκλογές, αυτό πλέον δεν αμφισβητείται από κανέναν. Η Ν.Δ. θα είναι σίγουρα ο νικητής των Εθνικών εκλογών.
Χρειάζεται όμως, στις 7 Ιουλίου, να ψηφίσουμε για μια ισχυρή και Αυτοδύναμη Ελλάδα, για να μην μπει η χώρα σε περιπέτειες. Πρέπει να διασφαλιστεί η πολιτική σταθερότητα.
Για να πάμε μπροστά γρήγορα χρειάζεται μια ισχυρή και Αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Δεν χρειάζεται εφησυχασμός!! Όλοι στις κάλπες!!
Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε και αποφασίζουμε για το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας και για το μέλλον της Πατρίδας μας.
Ψηφίζουμε για μια μεγάλη πολιτική αλλαγή!!
Επιλέγουμε Νέα Δημοκρατία!!

(Visited 34 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*