Επισκέψεις Γ. Λεονταρίτη σε Μύκονο, Μήλο και Κίμωλο

admin
05/06/2015 12:48
 
 
 

Τη Μύκονο, τη Μήλο και την Κίμωλο επισκέφτηκε διαδοχικά ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Στη Μύκονο, ο κ. Λεονταρίτης συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Στέλιο Μπρίγγο, τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά και τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών Νικόλαο Γκέλο, με τους οποίους συζήτησε, μεταξύ άλλων, θέματα πολιτισμού, όπως η ανάδειξη της Δήλου, καθώς και θέματα των τεχνικών υπηρεσιών, με κυριότερο την εξέλιξη του διαγωνισμού συντήρησης και αποκατάστασης του οδικού δικτύου της Μυκόνου, που υλοποιείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ο κ. Λεονταρίτης συμμετείχε, επίσης, σε σύσκεψη με τον Σύλλογο ιδιοκτητών ΤΑΧΙ Μυκόνου και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΤΕΛ Μυκόνου για το θέμα του καθορισμού νέας πιάτσας ΤΑΧΙ και ΚΤΕΛ.

 

Περιοδεία σε Μήλο και Κίμωλο

Σήμερα το πρωί ο κ. Λεονταρίτης μετέβη στη Μήλο, όπου με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο της Μήλου, αντάλλαξε απόψεις με τους μικρούς μαθητές και παρακολούθησε μαζί τους ταινία περιβαλλοντικού περιεχομένου.

Ακολούθως, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων αναχώρησε για την Κίμωλο, προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για την εορτή του Αγίου Δωροθέου και τα ονοματήρια του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σύρου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κίμωλο, ο κ. Λεονταρίτης συναντήθηκε στο δημαρχείο του νησιού με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Βεντούρη, με τον οποίο συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Αύριο το πρωί ο αντιπεριφερειάρχης θα μεταβεί εκ νέου στη Μήλο προκειμένου να παραστεί στις θρησκευτικές εκδηλώσεις  για τον ετήσιο εορτασμό των Κατακομβών της Μήλου, ενώ το απόγευμα θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της Διεθνούς Κρουαζιέρας που επισκέπτονται το νησί, με θέμα την προώθηση της κρουαζιέρας στο Νότιο Αιγαίο.

 

(Visited 25 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*