Άνω Σύρος: Κυκλοφοριακά μέτρα κατά τη διάρκεια της θερινής τουριστικής περιόδου

ano syros
Άκης Αξαόπουλος
26/06/2019 14:26
 
 
 

 

Έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα από 1η Ιουλίου έως 31 Αυγούστου θα ισχύσουν στην Άνω Σύρο, «για λόγους πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων και προστασίας της ζωής των πολιτών».

Έτσι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, η οποία απευθύνεται σε δημότες, κατοίκους και επισκέπτες του νησιού, λόγω του κυκλοφοριακού φόρτου που προκαλείται στον μεσαιωνικό οικισμό κατά τη διάρκεια της θερινής τουριστικής περιόδου και από τις 19:00 μέχρι τις 23:00 θα ισχύουν τα εξής:

*Η επαρχιακή οδός Άνω Μεριάς-Ερμούπολης και συγκεκριμένα από το ύψος της οδού 3ης Σεπτεμβρίου μέχρι την διασταύρωση με την παρακαμπτήριο οδό Άνω Σύρου-Εθνικής Αντιστάσεως θα λειτουργεί ως μονόδρομος, δηλαδή θα επιτρέπεται μόνο η κάθοδος των οχημάτων και θα απαγορεύεται η άνοδος σύμφωνα πάντα την Τεχνική Έκθεση της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.
*Η άνοδος των σημάτων στην επαρχιακή οδό Ερμούπολης – Άνω Μεριάς θα πραγματοποιείται από την παρακαμπτήρια οδό μονής κατεύθυνσης της Άνω Σύρου (γήπεδο Άνω Σύρου).
*Μονοδρόμηση της επαρχιακής οδού ως μόνο καθόδου, εξαιρούνται τα δημοτικά μίνι λεωφορεία που εξυπηρετούν τον οικισμό της Άνω Σύρου.
*Τα παρόντα κυκλοφοριακά μέτρα είναι προσωρινά και λαμβάνονται για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας.

(Visited 373 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*