Πάρος: Δήμαρχος και Αντιπολίτευση γκρεμίζουν αυθαίρετη κατασκευή

Πάρος: Δήμαρχος και Αντιπολίτευση γκρεμίζουν αυθαίρετη κατασκευή
Άκης Αξαόπουλος
01/06/2019 6:37
  •  
  •  
  •  

 

Όλο και πιο συχνά τελευταία, γίνονται στην Πάρο καταγγελίες για ανέγερση παράνομων, αυθαίρετων κατασκευών από ιδιώτες, πάνω σε αιγιαλούς ή περιοχές περιβαλλοντικά ή αρχαιολογικά προστατευόμενες.

Ιδιωτικές παρεμβάσεις έχουν αρχίσει να «αλώνουν» το φυσικό τοπίο και αν αυτή η κακώς εννοούμενη ανάπτυξη συνεχιστεί, η μη αναστρέψιμη αλλοίωση της περιβαλλοντικής φυσιογνωμίας του νησιού θα είναι αναπόδραστη.

Θέλοντας να περάσουν το μήνυμα ότι πρέπει να δοθεί ένα τέλος στην παράνομη καταστροφική αυθαιρεσία που ζημιώνει τον τόπο και υποθηκεύει το μέλλον του, Δήμαρχος Πάρου και αντιπολίτευση ενωμένοι, είπαν να πάρουν την κατάσταση κυριολεκτικά στα χέρια τους!
Το πρωί του Σαββάτου 1η Ιουνίου, βρέθηκαν στις Κολυμπήθρες της Νάουσας, και μαζί με αρκετά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και πολίτες του νησιού, γκρέμισαν αυθαίρετο τοιχίο πάνω στον αιγιαλό.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

(Visited 232 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.