Συνάντηση Λεονταρίτη με το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Νοτίου Αιγαίου

Άκης Αξαόπουλος
23/05/2019 3:06
  •  
  •  
  •  

 

Κατόπιν αιτήματος που υπέβαλε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Π.Ε. Κυκλάδων, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη στο γραφείο του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ο τρόπος συγκρότησης του εκλογικού συνεργείου και υπηρεσιακά θέματα που αφορούν στην στελέχωση των υπηρεσιών, την εσωτερική λειτουργία, καθώς και τη δυνατότητα διεξαγωγής κρίσεων των στελεχών της Περιφέρειας.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και υπήρξε δέσμευση από την πλευρά του Αντιπεριφερειάρχη για στήριξη των αιτημάτων των εργαζομένων.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Λεονταρίτης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω, διαμέσου του Διοικητικού Συμβουλίου, όλα τα υπηρεσιακά στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων, μετά τα οποία συνεργάστηκα κατά τη διάρκεια της πενταετούς θητείας μου.

Κρατήσαμε όρθια τη Δημόσια Διοίκηση και σταθήκαμε δίπλα στους πολίτες, σύμφωνα με τις θεσμικές μας αρμοδιότητες. Πάρα τα πολλά και μεγάλα προβλήματα, με βασικότερο απ’ όλα την μεγάλη υποστελέχωση, καταφέραμε να παράξουμε Ανάπτυξη.

Είμαι βέβαιος ότι αν υπήρχε δείκτης αξιολόγησης του έργου των Περιφερειών, θα κατείχαμε την 1η θέση. Και αυτό το οφείλουμε και στους υπηρεσιακούς μας παράγοντες».

(Visited 32 times, 1 visits today)