Συνάντηση Μαρίας Καζαντζάκη με τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Σύρου

 
 
 

Οι παρεμβάσεις σε επίπεδο δημόσιων υποδομών, αλλά και σε επίπεδο τόνωσης της επιχειρηματικής δραστηριότητας ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε η υποψήφια δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Πρώτα η Σύρος» Μαρία Καζαντζάκη με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Σύρου Βαγγέλη Αλεξανδρίδη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στη συνάντηση ήταν, επίσης, παρόντες οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού κ.κ. Γιάννης Σολάρης και Iάκωβος Περρής.
Από την πλευρά της, η κα Καζαντζάκη έκανε λόγο για ενέργειες αύξησης της προστιθέμενης αξίας της αγοράς του νησιού, σημειώνοντας ότι «μεγάλη ανάσα θα δώσουν και τα Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου που αποτελούν αίτημα του εμπορικού κόσμου και κομμάτι του σχεδιασμού μας», ενώ μίλησε και για φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο και τους επαγγελματίες του νησιού, όπως το κυκλοφοριακό, τις εκδηλώσεις που θα στηρίξουν την εμπορική κίνηση καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, την προσέλκυση επισκεπτών από τα γύρω νησιά κ.λπ.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον τομέα του τουρισμού και της κρουαζιέρας, με τις δυο πλευρές να συμφωνούν πως καταγράφεται στασιμότητα λόγω της έλλειψης ουσιαστικής τουριστικής πολιτικής.
«Οι από κοινού συντονισμένες ενέργειες από τον Δήμο και τον επιχειρηματικό κόσμο με την συνεργασία και εξειδικευμένων εξωτερικών συνεργατών στον τομέα του τουρισμού είναι βασική προτεραιότητα του συνδυασμού “Πρώτα η Σύρος”, για την πραγματική πρόοδο και αυτού του βασικού πυλώνα οικονομικής ανάπτυξης της Σύρου» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετικό δελτίο Τύπου που εκδόθηκε επ’ αφορμή της συγκεκριμένης συνάντησης.

(Visited 15 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*