Η Άνδρος στην 34η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2018 στη Θεσσαλονίκη

 
 
 

ekthesi.philoxenia.18
Μετά την όμορφη παρουσία της Άνδρου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «WTM» στο Λονδίνο, που ολοκληρώθηκε χθες, 7 Νοεμβρίου 2018, ο Δήμος Άνδρου δίνει δυναμικό «παρών» και στην 34η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2018, από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου.

Εδώ και 34 χρόνια, η Philoxenia υποδέχεται και φιλοξενεί εκθέτες και επισκέπτες της ελληνικής και διεθνούς τουριστικής αγοράς στο Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Στην τελετή εγκαινίων των εκθέσεων «Philoxenia & Hotelia», που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου και ώρα 20:00, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» του Διεθνούς Εκθεσιακού & Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, θα παρευρεθεί ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης, κατόπιν προσωπικής πρόσκλησης. Στην αποστολή του Δήμου Άνδρου συμμετέχουν η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού κα Ελένη Πολίτου, επαγγελματίες από τον χώρο του τουρισμού του νησιού, καθώς και ο Σύλλογος Γυναικών Άνδρου «Χορεύανδρος», που θα παρουσιάσει παραδοσιακούς νησιώτικους χορούς, στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο κάλεσμα της οποίας ανταποκρίθηκε και συμμετέχει και η Άνδρος.

Στη διεθνή τουριστική έκθεση Philoxenia και στη διεθνή έκθεση ξενοδοχειακού εξοπλισμού Hotelia αναμένεται να σημειωθεί μεγάλη αύξηση των ξένων επισκεπτών, καθώς φιλοξενούν εκθεσιακές συμμετοχές από 47 χώρες, με την παρουσία όλης της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έκθεση Philoxenia θα παρουσιαστεί μέρος της πρωτότυπης έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο #My_Andros, που διοργανώθηκε από την ομάδα των «Greek Instagramers Events», με συνδιοργανωτή το CTN Andros (Andros Cycladic Tourism Network) και υπό την αιγίδα του Δήμου Άνδρου και φιλοξενήθηκε το καλοκαίρι σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο Κόρθι, στο Μπατσί και στη Χώρα της Άνδρου.

Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia καταγράφει τις τάσεις που υπαγορεύουν οι διεθνείς εξελίξεις στον τουρισμό, ενώ παράλληλα, αποτελεί τη μεγάλη σκηνή συνάντησης των παραγόντων του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Η Philoxenia και η Hotelia πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και πλαισιώνονται από αρκετές εκδηλώσεις και ημερίδες, τις οποίες διοργανώνουν Περιφέρειες, Δήμοι, φορείς και επιχειρήσεις.

(Visited 19 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*