Ξεκινάει η κατασκευή τριών παιδικών χαρών στην Άνδρο

 
 
 

paidiki xara
Την περασμένη Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018, υπογράφτηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο για την κατασκευή τριών παιδικών χαρών σε Γαύριο, Μπατσί και Νεϊμποριό Χώρας.

Έπειτα από κάποιες γραφειοκρατικές καθυστερήσεις και με την ολοκλήρωση των χρονοβόρων διαδικασιών του ηλεκτρονικού διαγωνισμού, ξεκινάει το προσεχές διάστημα η εκτέλεση του έργου «Κατασκευή Παιδικών Χαρών Δήμου Άνδρου».
Ο Δήμος Άνδρου προχώρησε στη σύνταξη μελέτης και στην προκήρυξη ηλεκτρονικού διαγωνισμού, αφού υπέγραψε την προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Άμεσα, αναμένεται να ξεκινήσουν και οι εργασίες υλοποίησης του έργου, με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας.
Στόχος του Δήμου Άνδρου είναι οι τρεις νέες παιδικές χαρές να αποτελέσουν χώρους διασκέδασης και ψυχαγωγίας των παιδιών. Η κατασκευή τους θα γίνει με γνώμονα την ασφάλεια και σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές της ευρωπαϊκής και εθνικής νομοθεσίας, στο πλαίσιο της υλοποίησης προγραμμάτων που εκσυγχρονίζουν την Άνδρο και συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών της.

(Visited 27 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*