Στο Επιμελητήριο Κυκλάδων ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Άκης Αξαόπουλος
06/06/2018 18:51
 
 
 

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκε το περασμένο Σάββατο ο βουλευτής Β’ Αθηνών και τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Σύρο με αφορμή την πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΝΟΔΕ Κυκλάδων.

Τον κ. Βαρβιτσιώτη συνόδευσαν ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων Χρήστος Καφτηράνης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Τ.Ο. ΝΔ Σύρου Στάθης Μπαρμπούνης, οι πολιτευτές Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού και Γιώργος Βακόνδιος, καθώς και στελέχη της ΝΔ από τις Κυκλάδες. Από πλευράς Επιμελητηρίου συμμετείχαν ο πρόεδροςΓιάννης Ρούσσος, μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και στελέχη του φορέα.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε παρουσίαση του έργου, των υποδομών και των ανταποδοτικών υπηρεσιών που προσφέρει το Επιμελητήριο στα μέλη του, καθώς και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις των Κυκλάδων. Από την πλευρά του, ο κ. Βαρβιτσιώτης δήλωσε ότι είναι πρόθυμος να συνεισφέρει στην προσπάθεια του Επιμελητηρίου για τη στήριξη των επιχειρήσεων και αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Αναλυτικότερη συζήτηση έγινε για το ακτοπλοϊκό, με ειδικότερη αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σύρος.

(Visited 47 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*