Και δεύτερη προγραμματική σύμβαση για την επισκευή και συντήρηση των σχολικών κτιρίων στον δήμο Άνδρου

Άκης Αξαόπουλος
23/05/2018 17:45
 
 
 

Δεύτερη προγραμματική σύμβαση υπέγραψαν Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και δήμος Άνδρου για τη βελτίωση των σχολικών υποδομών του νησιού.

Ο δήμος έχει ήδη εκτελέσει έργα επισκευής και συντήρησης στις σχολικές μονάδες (προϋπολογισμού 132.000 ευρώ), βάσει της προγραμματικής σύμβασης που είχε υπογραφεί το 2016, αξιοποιώντας τις χρηματοδοτήσεις που η Περιφέρεια έχει εξασφαλίσει ειδικά για τον σκοπό αυτό.
Η δεύτερη σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Επισκευές – συντηρήσεις σε σχολικά κτίρια Δήμου Άνδρου (Β’ φάση)», προϋπολογισμού 142.000 ευρώ, αφορά στην εκτέλεση εργασιών επισκευής στεγών του Εμπειρίκειου Γυμνασίου και του Δημοτικού Σχολείου Χώρας Άνδρου, καθώς και εργασιών επισκευής στο Δημοτικό Σχολείο Συνετίου και στο Νηπιαγωγείο Μπατσίου.
Με την συγκεκριμένη προγραμματική σύμβαση, διάρκειας 24 μηνών, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση του έργου, ενώ ο δήμος Άνδρου, ως φορέας υλοποίησης, αναλαμβάνει την ωρίμανση και κατασκευή του έργου. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

(Visited 60 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*