Έργα συντήρησης και εκσυγχρονισμού αθλητικών εγκαταστάσεων σε Αμοργό, Κύθνο, Κουφονήσι, Σύρο και Τήνο

Άκης Αξαόπουλος
23/05/2018 17:37
 
 
 

Σύμβαση διαβαθμιδικής συνεργασίας για την υλοποίηση του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση αθλητικών ειδών γηπέδων ποδοσφαίρου των Δήμων Αμοργού, Κύθνου, Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Σύρου – Ερμούπολης και Τήνου», συνολικού προϋπολογισμού 486.724,80 ευρώ, συνυπέγραψαν ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος και οι δήμαρχοι Αμοργού κ. Φωστιέρης, Κύθνου κ. Γαρδέρης, Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μαργαρίτης, Σύρου – Ερμούπολης κ. Μαραγκός και Τήνου κ. Σιώτος.

Βάσει της σύμβασης, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – εκτός από την χρηματοδότηση του έργου – αναλαμβάνει και την αρμοδιότητα υλοποίησης, για λογαριασμό των πέντε Δήμων. Η σύμβαση αφορά τις εξής αθλητικές εγκαταστάσεις:
*Γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5 στη θέση Αγροκήπιο των Καταπόλων του Δήμου Αμοργού
*Γήπεδο ποσοσφαίρου 11×11 Μέριχα του Δήμου Κύθνου
*Γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5 στο Κουφονήσι του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
*Γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5 στα Καμίνια του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης
*Γήπεδο ποσοσφαίρου 11×11 Χώρας του Δήμου Τήνου
και περιλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση αθλητικών ειδών απαραίτητων για την καλή λειτουργία, συντήρηση και εκσυγχρονισμό των παραπάνω γηπέδων, όπως συνθετικού χλοοτάπητα, πλαστικών καθισμάτων, στεγάστρων αναπληρωματικών, εστιών ποδοσφαίρου, σημαιών κόρνερ κλπ.
Η Διαβαθμιδική σύμβαση ισχύει από την ημέρα της υπογραφής της από τα συμβαλλόμενα μέρη και έχει χρονική διάρκεια 22 μηνών.
Το συνολικό κόστος του έργου ανέρχεται σε 486.724,80 ευρώ και χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

(Visited 62 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*