Τουριστική προβολή της Μυκόνου στην Κίνα των 2 δισ. κατοίκων!

Άκης Αξαόπουλος
14/05/2018 01:03
 
 
 

«Πλώρη» για την κολοσσιαία αγορά της Κίνας έβαλε η Μύκονος, με σκοπό την ενδυνάμωση της συνεργασίας τους στον τομέα της τουριστικής προβολής και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου του «νησιού των Ανέμων».

Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς υπέγραψε Σύμφωνο Συνεργασίας με τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, παρουσία του Γ.Γ. του Κομμουνιστικού Κόμματος Πεκίνου και μέλους του Πολιτικού Γραφείου και της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ. Κίνας κ. Cai Qi, του Γ.Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Λευτέρη Κρέτσου και του Κινέζου Πρέσβη στην Ελλάδα κ. Zou Xiaoli. Πιο συγκεκριμένα, το Σύμφωνο συντάχθηκε και υπεγράφη ανάμεσα στο Δημοτικό Γραφείο Τύπου, Δημοσίευσης, Ραδιοφωνίας, Κινηματογράφου και Τηλεόρασης του Πεκίνου και τον Πολιτιστικό Οργανισμό του δήμου Μυκόνου.

Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτες σκέψεις συνεργασίας είχαν διατυπωθεί κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Κινέζου Πρέσβη στη Μύκονο στα μέσα Απριλίου. Οι σκέψεις αυτές περιλάμβαναν την υλοποίηση ενεργειών για την τουριστική προβολή της Μυκόνου και της Δήλου στην Κίνα, έχοντας ως στόχο την προσέλκυση Κινέζων επισκεπτών, ιδιαίτερα τους μήνες Φεβρουάριο-Μάρτιο και Οκτώβριο-Νοέμβριο.
«Πρόκειται για την έναρξη μιας άκρως σημαντικής συνεργασίας, για την τουριστική προβολή της Μυκόνου και της Δήλου, στην Κίνα των 2 δισ. κατοίκων! Πρωταρχικός στόχος της Δημοτικής Αρχής, από την ημέρα που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου, ήταν και παραμένει η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Θεωρώ πως αυτή η συμφωνία αποτελεί ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση» δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος κ. Κουκάς.

(Visited 46 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*