Ξεκινούν οι παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Κέας

 
 
 

Τη συμβασιοποίηση του έργου για τη συντήρηση του οδικού δικτύου νήσου Κέας υπέγραψε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Οι παρεμβάσεις πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα και αφορούν στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας, καθώς και σε εργασίες συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου του νησιού. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης ορίζεται σε 6 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.
Μειοδότρια του προαναφερθέντος έργου (το οποίο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και είναι ενταγμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων) είναι η εταιρεία «ΓΑΙΟΣΤΑΤ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ε.Ε.».
«Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θέτει σε προτεραιότητα τα έργα που αφορούν στο οδικό δίκτυο των νησιών και προχωρά σε συνεχείς παρεμβάσεις, προκειμένου αυτό να καταστεί ασφαλέστερο για τους χρήστες του» δήλωσε σχετικά ο κ. Λεονταρίτης, προσθέτοντας ότι το έργο θα συμβάλλει καθοριστικά στην ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών της Κέας.

(Visited 37 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*