Κανονικά θα διεξαχθούν οι εκδηλώσεις στην Άνδρο

 
 
 

Τη μη περαιτέρω κλιμάκωση της απεργιακής κινητοποίησης, αποφάσισε η πλειοψηφία της διοίκησης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, που συνεδρίασε σήμερα, Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018, το μεσημέρι.

Από τις έξι τα ξημερώματα και μετά, τα δρομολόγια των πλοίων θα γίνονται κανονικά και έτσι το τριήμερο 20-22 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν όλες οι εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει ο Δήμος Άνδρου.
Μεταξύ των αιτημάτων για τη λήξη της απεργίας της Π.Ν.Ο., ο Δήμος Άνδρου κατέθεσε σήμερα το πρωί και πριν τη συνεδρίαση της Ομοσπονδίας, αίτημα για τη μη συνέχιση της απεργιακής κινητοποίησης, καθώς αυτή θα απέβαινε καταστροφική για το νησί μας.

Παρακάτω παραθέτουμε αυτούσιο το έγγραφο-αίτημα προς τη συνέλευση της Π.Ν.Ο. μέσω του προέδρου της κ. Χαλά.

“Κύριε Πρόεδρε,
Με μεγάλη αγωνία παρακολουθούμε την εξέλιξη της απεργιακής κινητοποίησης της Π.Ν.Ο. με την οποία οι εργαζόμενοι διεκδικούν τα αιτήματα τους.
Θέλω να σας ενημερώσω ότι κάθε συνέχιση της απεργίας, αποβαίνει καταστροφική για την Άνδρο καθότι για το τρέχον τριήμερο 20-21-22 Απριλίου έχουν προγραμματιστεί εδώ και πολύ καιρό, τρεις μεγάλες εκδηλώσεις που θα φέρουν πολλούς επισκέπτες στο νησί και θα προβάλουν την Άνδρου.
Ο 2ος Ημιμαραθώνιος Άνδρου, ο αγώνας δρόμου του Αφανούς Ναύτη, για τη μνήμη των Ναυτικών μας, η βραδινή συναυλία στο Ανοικτό Θέατρο Άνδρου για τον ίδιο σκοπό, φέρνουν πολλούς συμμετέχοντες και επισκέπτες στο νησί μας.
Το 24ο ΕΑΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ, όπου θα συμμετέχουν περισσότερα από 70 αυτοκίνητα με τα πληρώματα τους, αποτελεί για το νησί μας ένα μεγάλο γεγονός που θα γίνει γνωστό τόσο στο Πανελλήνιο όσο και διεθνώς.
Οι 100 δημοσιογράφοι, των οποίων η επίσκεψη στην Άνδρο έχει προγραμματιστεί, τόσο με τα κείμενα – άρθρα τους, όσο και με τις πολλές φωτογραφίες από κάθε γωνιά του νησιού μας, θα προβάλουν το πλούσιο φυσικό τοπίο του νησιού μας, προς κάθε κατεύθυνση.
Παράλληλα να σας υπενθυμίσω ότι έστω και μια μέρα απεργίας φέρνει εμάς τους νησιώτες σε απόγνωση σκεπτόμενοι τα θέματα υγείας που αντιμετωπίζουμε καθημερινά και πολλά από αυτά χρειάζονται διακομιδή στην ηπειρωτική χώρα.”

(Visited 27 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*