Στην Άνδρο ο Χαράλαμπος Κόκκινος

 
 
 

Στο νησί της Άνδρου περιόδευσε τις προηγούμενες μέρες ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος, ο οποίος είχε επαφές με εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης και με πολίτες.

Ταυτόχρονα, είχε την ευκαιρία να συζητήσει προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του νησιού και να δει τη λειτουργικότητα έργων που επιτελέστηκαν στην Άνδρο κατά την θητεία του ως Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.
Ο κ. Κόκκινος συναντήθηκε με τον δήμαρχο Άνδρου κ. Σουσούδη, το μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, πρώην νομαρχιακή σύμβουλο Κυκλάδων και δημοτική σύμβουλο Χαλανδρίου κα Λοτσάρη, τον πρώην νομαρχιακό σύμβουλο Κυκλάδων κ. Καπάταγη και με δημοτικούς συμβούλους, ενώ παρέστη και στις θρησκευτικές και πνευματικές εκδηλώσεις της Παναγιάς Τρομαρχιανής.

kokkinos andros 2
Στη συνέχεια, είχε συνάντηση με τον Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας και επικεφαλής της μειοψηφίας του δήμου Άνδρου κ. Καπάκη, περιόδευσε στο Γαύριο, το Μπατσί και το Κόρθι, όπου και είχε συναντήσεις με πολίτες. Επίσης, μετέβη στον πύργο του Αγίου Πέτρου που χρειάζεται αναστήλωση και ενεργοποίηση, από πλευράς Πολιτείας.
Τέλος, συναντήθηκε με τον Ηγούμενο Ευδόκιμο της Μονής Παναχράντου και τους συνεργάτες του, καθώς και τον σεβαστό πατέρα Αντώνιο Χορευτή του Κορθίου.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*