Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Σύρο ενόψει Μεγάλης Εβδομάδας

 
 
 

Ετοιμότητα, επαγγελματισμό και διάθεση καλής θέλησης συνιστά ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης να επιδείξουν οι επιχειρηματίες, οι εμπλεκόμενοι φορείς, αλλά και οι μόνιμοι επισκέπτες της Σύρου, προκειμένου να παραμείνει υψηλό το επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πασχαλινούς επισκέπτες του νησιού.

Δεδομένης, μάλιστα, της αυξημένης κίνησης, λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας που αναμένεται να έχει η Σύρος κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, προτείνεται η χρήση των περιφερειακών χώρων στάθμευσης, της αστικής συγκοινωνίας των mini bus και των ταξί, σε όσους επιθυμούν να μεταβούν στο ιστορικό κέντρο της Ερμούπολης κατά τις ημέρες αιχμής (Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο).

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής
Επιπλέον, στο πλαίσιο της λιτανείας των επιταφίων το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, πρόκειται να ληφθούν τα παρακάτω κυκλοφοριακά μέτρα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2501/10/163-α/02-04-2018 Απόφασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων:
1. Απαγορεύεται η στάθμευση των οχημάτων από τις 16:00 έως 23:30 στον προαύλιο χώρου του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου και στις οδούς Αγ. Νικολάου, Λαδοπούλου, Μπαμπαγιώτου, Ηρακλέους, Βυζαντίου, Απόλλωνος, Κων. Καραμανλή, Πλ. Μιαούλη (πέριξ), Λεωτσάκου, Μ. Μερκούρη, Γ. Γεννηματά, Ι. Σουρή, Καλομενοπούλου, Πλ. Τσιροπινά (πέριξ), Ελ. Βενιζέλου, Ομήρου, Ηπείρου και Ευαγγελιστρίας.
2. Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση από τις 20:00 έως 22:30 σε τμήμα της οδού Στ. Πρωΐου και συγκεκριμένα από το ύψος του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου έως και τη διασταύρωση με την οδό Θεσσαλονίκης.
3. Η πιάτσα των ταξί για τη Μ. Παρασκευή θα μεταφερθεί από τις 20:00 έως και το τέλος της λιτανείας των επιταφίων, εντός του Kiss and Ride στην παραλιακή ζώνη (Πλησίον Λιμένα Ερμούπολης).
4. Τα δρομολόγια της αστικής συγκοινωνίας των mini bus για τη Μ. Παρασκευή θα τροποποιηθούν ως εξής:
*Διακοπή όλων των δρομολογίων των mini bus από τις 20:00 (τελευταίο δρομολόγιο στις 20:00).
*Πραγματοποίηση δρομολογίων mini bus, μετά το πέρας της τελετής της Λιτανείας των Επιταφίων στην Πλατεία Μιαούλη:
*Γραμμή Άγιος Νικόλαος – Λιμάνι – Αθλητικό Κέντρο από τις 23:00 έως τις 24:00, ανά μισή ώρα (23:00, 23:30 & 24:00)
*Γραμμή Αθλητικό Κέντρο – Λιμάνι – Άγιος Νικόλαος από τις 23:15, ανά μισή ώρα (23:15 & 23:45).

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*