Νέα πλοία αναμένονται στο ναυπηγείο του Νεωρίου τις επόμενες μέρες

 
 
 

Εντός των επόμενων ημερών αναμένονται και νέα πλοία στο ναυπηγείο του Νεωρίου, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης και επισκευών.

Αυτό έκανε χθες γνωστό ο πρόεδρος της ελληνοαμερικανικής εταιρείας ONEX Πάνος Ξενοκώστας, ο οποίος συναντήθηκε με τον δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης Γιώργο Μαραγκό, με αφορμή την καθέλκυση του πλοίου “Sea Lady” από τη δεξαμενή του Νεωρίου. Ο κ. Ξενοκώστας ενημέρωσε τον δήμαρχο και για την επιχειρησιακή ετοιμότητα του ναυπηγείου, καθώς και για τα στάδια που απομένουν για την ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταβίβασης του.

sea lady neorio 1
Επίσης, στη συνάντηση τέθηκε εκ νέου από τον κ. Ξενοκώστα το επίσημο ενδιαφέρον, το οποίο έχει εγγράφως γνωστοποιηθεί στον δήμο Σύρου – Ερμούπολης αναφορικά με την αξιοποίηση του Στρατοπέδου «Λοχαγού Αποστόλου Ζαφείρη» με βάση τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Δήμος, στο πλαίσιο του Πρωτοκόλλου Συναντίληψης και Συνεργασίας που έχει υπογράψει με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

maragkos ksenokostas
«Οι συγκεκριμένες εξελίξεις δημιουργούν ένα διάχυτο κλίμα αισιοδοξίας στους εργαζομένους, αλλά και σε ολόκληρο το νησί μας και επιβεβαιώνουν την αμεσότητα των πρωτοβουλιών εκ μέρους της εταιρίας ONEX» αναφέρεται σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης.

(Visited 25 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*