Συνάντηση Λεονταρίτη με τον δήμαρχο Κύθνου και τον αντιδήμαρχο Κέας

  •  
  •  
  •  

Με τον δήμαρχο Κύθνου Σταμάτη Γαρδέρη και τον αντιδήμαρχο Κέας Στέφανο Βρεττό συναντήθηκε χθες στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας, υπήρξε εκτενής ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν στην πορεία των έργων που υλοποιούνται στα δύο νησιά και ο τρόπος ολοκλήρωσης αυτών που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.
Ειδικότερα, συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με την επεξεργασία λυμάτων, τη συντήρησης και ασφάλεια του οδικού δικτύου της Κύθνου, την πορεία υλοποίησης της προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τη β’ φάση της συντήρησης και επισκευής των σχολικών κτιρίων, το χρονοδιάγραμμα του έργου κατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου και την πορεία ένταξης των έργων της αγροτικής οδοποιίας και των συνοδών έργων της αφαλάτωσης.
Όσον αφορά στην Κέα, τη συνάντηση απασχόλησε η πορεία υλοποίησης και ο βαθμός ωρίμανσης των έργων που έχουν ενταχθεί σε διάφορα προγράμματα, αλλά και ο σχεδιασμός του επόμενου διαστήματος, ενόψει και της επικείμενης επίσκεψης του περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκου στο νησί. Από την πλευρά του, ο κ. Βρεττός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υποστηρικτική λειτουργία της Περιφέρειας προς τον δήμο Κέας, μετά κι από την πρόσφατη οικονομική συνδρομή της – μέσω προγραμματικής σύμβασης – για την ανακατασκευή του γηπέδου 5×5 στην Ιουλίδα, με το ποσό των 35.000 ευρώ.
Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, «κοινή διαπίστωση των εκπροσώπων του α’ βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης ήταν ότι στη συνάντηση διεξήχθη ουσιαστική συζήτηση και επαναβεβαιώθηκε η βούληση της συνεχούς και επί της ουσίας συνεργασίας της Περιφέρειας με τους Δήμους».

(Visited 12 times, 1 visits today)