“Σάρωσαν” τα βραβεία τα κρασιά της Σαντορίνης στο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων

vraveia krasia santorinis
admin
03/03/2018 11:55
 
 
 

Είναι γνωστό ότι τα Κυκλαδίτικα κρασιά, κυρίως αυτά της Σαντορίνης, έχουν εξαιρετική φήμη ποιότητας και γεύσης που τα κάνουν να ξεχωρίζουν και να διακρίνονται συχνά σε Οινικούς Διαγωνισμούς!

Το ιδιαίτερο κλίμα, το έδαφος, η ηλιοφάνεια και οι μοναδικές ποικιλίες σταφυλιών, πολλές από τις οποίες καλλιεργούνται στα Κυκλαδίτικα εδάφη από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, «προικοδοτούν» τα Κυκλαδίτικα κρασιά με αρώματα και γεύσεις υπέροχες, κάνοντάς τα γνωστά σε ολόκληρο σχεδόν τον κόσμο!

Στον 18ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων που διεξήχθη από τις 27 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου 2018 στη Θεσσαλονίκη, τα υπέροχα κρασιά της Σαντορίνης θριάμβευσαν αποσπώντας πολλές σημαντικές διακρίσεις!
Στον επιτυχημένο Διεθνή Διαγωνισμό της συμπρωτεύουσας ο οποίος πλέον, αποτελεί θεσμό για τον αμπελοοινικό κόσμο, φιλοξενήθηκε μεγάλος αριθμός συμμετοχών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι γευσιγνώστες, οινολόγοι, οινοχόοι, Μaster of Wine, Master Sommelier αλλά και δημοσιογράφοι οίνου και αποσταγμάτων, έδωσαν το «παρών», δοκιμάζοντας και αξιολογώντας κρασιά και αποστάγματα από ολόκληρο τον κόσμο στην διάρκεια τριήμερων γευστικών δοκιμών!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*