Διήμερο επαφών και συναντήσεων Λεονταρίτη στη Σαντορίνη

leontaritis zorzos
admin
02/03/2018 14:48
 
 
 

Στη Σαντορίνη βρίσκεται από σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, μετά από επίσημη πρόσκληση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Βόλεϊ να παρακολουθήσει το Final 4 Κυπέλλου Γυναικών, στο οποίο συμμετέχουν δύο κυκλαδίτικες ομάδες, ο ΑΟ Θήρας και ο ΑΟΝ Πανναξιακός, καθώς επίσης και οι ομάδες του Ηλυσιακού και του Ολυμπιακού.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί, ο κ. Λεονταρίτης θα πραγματοποιήσει σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων με την έπαρχο της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας κα Λειβαδάρου, τον δήμαρχο κ. Ζώρζο, μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων και του Εμπορικού Συλλόγου Θήρας και άλλους Φορείς του νησιού.
Τα θέματα που αναμένεται να κυριαρχήσουν στην ατζέντα των συναντήσεων αφορούν κυρίως στις υποδομές του νησιού, όπως τα προβλήματα στο λιμάνι του Αθηνιού (η επιδείνωση των οποίων οδήγησε χθες τον αντιπεριφερειάρχη στο να το κηρύξει εκ νέου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης), τα έργα οδοποιίας του επαρχιακού οδικού δικτύου του νησιού που θα εκτελέσει η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, καθώς και άλλα θέματα αρμοδιότητας της Περιφέρειας.

«Υπερήφανοι για τις ομάδες μας»
Επ’ ευκαιρία του Final 4 του κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών που διεξάγεται στη Σαντορίνη, ο κ. Λεονταρίτης δήλωσε:
«Όλοι οι Κυκλαδίτες αισθανόμαστε υπερήφανοι διότι στην κορυφή του Γυναικείου Ελληνικού Βόλεϊ, βρίσκονται τα τελευταία χρόνια, δύο ομάδες από τα νησιά μας, ο Α.Ο. Θήρας και ο Α.Ο.Ν. Πανναξιακός. Η παρουσία τους, ο τρόπος λειτουργίας των σωματείων, η συμπεριφορά των παραγόντων καθώς και των φιλάθλων των ομάδων μας, ας αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση, ακόμη και για τα “μεγάλα” σωματεία της Ελλάδας. Εύχομαι ολόψυχα ο Α.Ο. Θήρας και ο Α.Ο.Ν. Πανναξιακός να συναντηθούν στον τελικό του Final 4 του κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών. Θα είναι μια ιστορική αναμέτρηση για το Ελληνικό Βόλεϊ. Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ και τους διοργανωτές του Final 4 του κυπέλλου, οι οποίοι σε ιδιαίτερα δύσκολες εποχές για το Ελληνικό Βόλεϊ, δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους για το άθλημα».

(Visited 17 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*