Επιβεβλημένη η επέκταση του αεροσταθμού στο αεροδρόμιο Πάρου

aerodromio paros
admin
22/02/2018 12:40
 
 
 

Την άμεση επέκταση του υπάρχοντος αεροσταθμού του αεροδρομίου Πάρου στα 1.500 τ.μ. ζητά από τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη ο έπαρχος του νησιού Κώστας Μπιζάς.

Σύμφωνα με έγγραφο του κ. Μπιζά, ο διπλασιασμός της ωφέλιμης επιφάνειας του αεροσταθμού θα καλύψει την επιβατική κίνηση σε βάθος τετραετίας και θα συμβάλλει στο να απαλειφθούν η ταλαιπωρία και τα παράπονα των επισκεπτών για την μη επάρκεια των χώρων που εξυπηρετούν τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις του αεροδρομίου. Σημειώνεται ότι το προηγούμενο έτος ο υπάρχων αεροσταθμός εξυπηρέτησε συνολικά 163.117 επιβάτες (87.487 αφίξεις και 75.630 αναχωρήσεις), ενώ για το 2018 αναμένονται περισσότερα δρομολόγια, άρα και περισσότεροι επισκέπτες.
Έτσι, με το ίδιο έγγραφο, ο έπαρχος Πάρου-Αντιπάρου και πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου ρωτά τον υπουργό σε ποιο στάδιο βρίσκονται τόσο η 2η φάση των εργασιών για τον διπλασιασμό της επιφάνειας του αεροσταθμού, όσο και η εφαρμογή του χρονοδιαγράμματος για την ωρίμανση του φακέλου κατασκευής του μεγάλου αεροσταθμού 7.500 τ.μ.

mpizas eggrafo aerodromio 1

mpizas eggrafo aerodromio 2

(Visited 341 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*