Μήνυμα δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης Γ. Μαραγκού για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

admin
24/03/2015 13:04
 
 
 

«Η μεγάλη διπλή γιορτή του Έθνους μας, που τιμούμε την 25η Μαρτίου, εκπέμπει μηνύματα πίστης, ελπίδας και εθνικής ανάταξης.

Το Έθνος μας, γιορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, που έχει συνδεθεί άρρηκτα στη συνείδηση όλων μας, με τον αγώνα των προγόνων μας για την ελευθερία. Τιμούμε εκείνους που με τον αγώνα τους, στάθηκαν όρθιοι μπροστά στη μοίρα τους, που έγραψαν το πιο μεγάλο κεφάλαιο της νεότερης ιστορίας μας και επανέφεραν την Ελλάδα στο χάρτη της υφηλίου.

Το μήνυμα αυτού του αγώνα, σήμερα, είναι ακριβώς το ίδιο με σαφώς δυσκολότερους όρους για εμάς. Μέσα από την εθνική ομοψυχία και μια νέα συλλογικότητα, που οφείλουμε να αναπτύξουμε, καλούμαστε να αγωνιστούμε, ώστε η πατρίδα μας να σταθεί ξανά στα πόδια της. Μας δίνεται η δυνατότητα να αντλήσουμε διδάγματα, εμπειρίες και συμπεράσματα για το σήμερα.

Σήμερα οφείλουμε να δημιουργήσουμε νέες αξίες, σε ατομικό, συλλογικό και κοινωνικό επίπεδο. Αξίες που να αναδεικνύουν αυτά που μας κληροδότησαν οι γενιές των προγόνων μας.

Σας προσκαλούμε όλους να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821. Χρόνια Πολλά και θερμές ευχές για ένα καλύτερο μέλλον για το Έθνος μας.

(Visited 16 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*