Αποχαιρετιστήρια επίσκεψη Τριπολιτσιώτη στον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων

leontaritis tripolitsiotis
admin
16/02/2018 11:51
 
 
 

Τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη επισκέφθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του, ο απερχόμενος Διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου, Αρχιπύραρχος Άγγελος Τριπολιτσιώτης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Λεονταρίτης (με την ιδιότητά του ως πολιτικός προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Κυκλάδων), είχε την ευκαιρία να εξάρει το έργο των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και τη συμβολή τους στη διαφύλαξη της ζωής και της περιουσίας των πολιτών, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον απερχόμενο Διοικητή για την άψογη συνεργασία και τον ζήλο με τον οποίο υπηρέτησε τα νησιά, καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας του. Ταυτόχρονα, εξέφρασε τις ευχές του για τη συνέχεια της σταδιοδρομίας του.
Από την πλευρά του, ο κ. Τριπολιτσιώτης εστίασε στην εποικοδομητική συνεργασία του με τους εκπροσώπους της περιφερειακής αρχής και τη συνδρομή της στην υπηρεσιακή ετοιμότητα τόσο των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, όσο και των εθελοντικών ομάδων δασοπυρόσβεσης στο Νότιο Αιγαίο, θεωρώντας εξαιρετική τιμή που υπηρέτησε τους νησιώτες του Αρχιπελάγους.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*