Συνάντηση Λεονταρίτη – Γαρδέρη: Επί τάπητος θέματα υποδομών της Κύθνου

leontaritis garderis febroyarios 2018
admin
05/02/2018 14:29
 
 
 

Συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο Κύθνου Σταμάτη Γαρδέρη για την προώθηση αναγκαίων έργων υποδομής του νησιού είχε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του στη Σύρο ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν η Δ/ντρια Τεχνικών Έργων Κυκλάδων Αδαμαντία Συμεοπούλου και στελέχη της υπηρεσίας, συζητήθηκαν οι παρεμβάσεις που γίνονται, αλλά και όσες σχεδιάζονται να γίνουν στο νησί, ενώ έγινε αναφορά και σε μια σειρά θεμάτων που αφορούν σε σοβαρά έργα που πρέπει να δρομολογηθούν στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Κύθνου.
Στην ατζέντα της συνάντησης κυριάρχησαν η πορεία της υλοποίησης των συμβάσεων διαβαθμιδικής συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου για την ολοκλήρωση της Α’ φάσης και την εκτέλεση της Β’ φάσης του έργου «Επισκευές – συντηρήσεις σε σχολικά κτίρια Δήμου Κύθνου», η δρομολόγηση των παρεμβάσεων για την συντήρηση και ασφάλεια του οδικού δικτύου του νησιού, η ολοκλήρωση της εργολαβίας για το Σπήλαιο της Δρυοπίδας και των μελετών του σφαγείου και του parking στη Χώρα, οι παρεμβάσεις διαμόρφωσης του γηπέδου ποδοσφαίρου του νησιού προκειμένου να τοποθετηθεί χλοοτάπητας, καθώς και η επικαιροποίηση της μελέτης του βιολογικού καθαρισμού.
Την ικανοποίηση του «για την καλή πορεία των εκτελούμενων συμβάσεων και των προγραμματισμό νέων έργων» εξέφρασε ο κ. Γαρδέρης μετά το πέρας της συνάντησης, εκφράζοντας μάλιστα την αισιοδοξία του ότι «το 2018 θα είναι έτος υλοποίησης πολλών στόχων του στρατηγικού σχεδιασμού του Δήμου».
Από την άλλη πλευρά, ο κ. Λεονταρίτης επανέλαβε ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συνεχίσει να είναι αρωγός του Δήμου στην προσπάθεια επίτευξης των αναπτυξιακών στόχων του, ενώ κοινή διαπίστωση ήταν η ύπαρξη καλής συνεργασίας μεταξύ του δήμου Κύθνου και της Περιφέρειας.

(Visited 39 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*