Ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ν. Αιγαίου στον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων

admin
23/03/2015 15:04
 
 
 

Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων είχε σήμερα ο  νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου, υποστράτηγος Γιώργος Σκανδαλάκης.

Τον κ. Σκανδαλάκη συνόδευε ο Αστυνομικός Διευθυντή Κυκλάδων κ. Βελέντζας και ο προϊστάμενος του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Αστυνομικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου, Αστυνόμος Β’ κ. Βασιλάκης. 

 

Συνεργασία για το καλό των πολιτών

Τόσο ο κ. Πεονταρίτης, όσο και ο κ. Σκανδαλάκης εξέφρασαν την πρόθεση τους για άρτια συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, με βασικό στόχο την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων, ενώ συζήτησαν και θέματα που αφορούν την αστυνόμευση της περιοχής.

Επιπλέον, ο κ. Λεονταρίτης συνεχάρη τον κ. Σκανδαλάκη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο της αστυνομίας, που έγκειται στη διατήρηση της ευνομίας και της ασφάλειας των πολιτών.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, «οι πολίτες νιώθουν έντονα την ανάγκη για μία ενισχυμένη Αστυνομία, η οποία θα τους προστατεύει, θα τους προφυλάσσει, θα προάγει τη Δημόσια Τάξη, θα είναι δίπλα στον πολίτη και θα αγωνίζεται καθημερινά για την πάταξη της εγκληματικότητας. Η συνεργασία μας, για την επίτευξη των στόχων που συνδέονται άρρηκτα με τη Δημόσια Τάξη και τη διασφάλιση της Προστασίας του Πολίτη, είναι δεδομένη».

Τέλος, ο κ. Λεονταρίτης ευχαρίστησε την Αστυνομία για την πολύτιμη συμβολή της, χάρη στην οποία στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος VOLLEY (που διεξήχθη το διήμερο 14 και 15 Μαρτίου στη Σύρο), δεν σημειώθηκε το παραμικρό επεισόδιο τόσο εντός, όσο και εκτός του αγωνιστικού χώρου.

(Visited 78 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*