Σεσημασμένος από τις αρχές ο άνδρας που έκανε “βουτιά θανάτου” από το Blue Star Naxos

diasosi ploia nyxta 10
admin
01/02/2018 14:21
 
 
 

Ταυτοποιήθηκε το όνομα του ανθρώπου που έδωσε τέλος στη ζωή του κάνοντας “βουτιά θανάτου” από το Blue Star Naxos το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το πτώμα του αυτόχειρα αναγνωρίστηκε και μετά από έρευνες της Αστυνομίας και του Λιμεναρχείου, πρόκειται για σεσημασμένο άτομο που αναζητούσαν οι αρχές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο μεσήλικας άνδρας φαίνεται ότι δεν κατάγεται από τις Κυκλάδες. 

Ωστόσο, αδιευκρίνιστες παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα οι συνθήκες και για ποιους λόγους βρέθηκε στο Blue Star Naxos.

Να σημειωθεί τέλος ότι σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος του οφείλεται σε πνιγμό.

Το ρεπορτάζ είναι σε εξέλιξη…

Ιστορικό

Ήταν εννέα παρά δέκα το βράδυ της Τρίτης 30 Ιανουαρίου όταν άντρας ηλικίας περίπου 60 ετών, πήδηξε στη θάλασσα από το Blue Star Naxos, θέλοντας να δώσει τέρμα στη ζωή του κι ενώ το πλοίο έπλεε 4 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά από τη Σύρο.

Το Blue Star Naxos πραγματοποιούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Σύρο-Πάρο-Νάξο-Ηρακλειά-Σχοινούσσα-Κουφονήσι-Αμοργό-Κατάπολα.

Στην είδηση της πτώσης του άνδρα στη θάλασσα, στο πλοίο σήμανε συναγερμός όπως και στο Λιμενικό και αμέσως στήθηκε μια τεράστια επιχείρηση και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

diasosi ploia nyxta 11

Στο σημείο επιχείρησαν εκτός από το Blue Star Naxos το οποίο ακινητοποιήθηκε, το Blue Star Delos, ένα φορτηγό πλοίο, ένα τάνκερ, 2 πλωτά του Λιμενικού, ένα ταχύπλοο καθώς και ένα ελικόπτερο Sikorsky. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε μετά από περίπου 2 ώρες, από το πλήρωμα του σκάφους “Γιούρα” (ΤΣ 269) της “WWF ΕΛΛΑΣ” που είχε κληθεί από το Λιμεναρχείο Σύρου να συνδράμει την επιχείρηση ανεύρεσης του άτυχου άνδρα.

Το πλήρωμα του “Γιούρα” ανέσυρε τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του και αμέσως ειδοποίησαν το Λιμενικό. Το σκάφος ΛΣ 609 του Λιμενικού που βρίσκονταν στην θαλάσσια περιοχή που γινόντουσαν οι έρευνες (4 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά από τη Σύρο), πήρε τη σωρό του 60χρονου και τη μετέφερε στη Σύρο.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*