Κάτοικοι Κορθίου: Απειλούν να αποσύρουν τις καταθέσεις τους από την Εθνική Τράπεζα!

desmida metrita
admin
30/01/2018 11:08
 
 
 

Τεράστια οικονομική και κοινωνική αναστάτωση έχει προκαλέσει η απόφαση της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας να μειώσει τις ημέρες λειτουργίας του κινητού της γραφείου στη Δημοτική Ενότητα Κορθίου στην Άνδρο σε μία μέρα την εβδομάδα!

Ήδη η Επιτροπή Αγώνα για την Παραμονή της Εθνικής Τράπεζας στον Όρμο Κορθίου Άνδρου έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας με αποδέκτες τη Διοίκηση της Τράπεζας, του βουλευτές του νομού, τον περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου και τον δήμο Άνδρου, στην οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να εφαρμοστεί η προαναφερόμενη απόφαση.
«Να γνωρίζετε ότι βάζετε ταφόπλακα στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας, οδηγώντας σε μαρασμό και μελλοντικό κλείσιμο αρκετών δραστηριοτήτων που είναι συνυφασμένες και εξαρτώνται από την παρουσία της τράπεζας στην περιοχή μας» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή, στην οποία διακρίνει κανείς συναισθήματα λύπης, απογοήτευσης, αλλά και θυμού και αγανάκτησης.
Μάλιστα, η Επιτροπή Αγώνα δεν διστάζει να στείλει κι ένα σαφές μήνυμα προς τη Διοίκηση της Τράπεζας, λέγοντας ότι οι κάτοικοι της περιοχής σαφώς και θα στηρίξουν ακόμη περισσότερο το υποκατάστημα, ωστόσο σε διαφορετική περίπτωση θα αποσύρουν τις καταθέσεις τους και θα σταματήσουν οποιαδήποτε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα.
Ας σημειωθεί ότι την επιστολή διαμαρτυρίας υπογράφουν 921 κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Κορθίου.

Διαβάστε την επιστολή διαμαρτυρίας

epitropi agona korthi ethniki 1

epitropi agona korthi ethniki 2

*Οι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Συρμαλένιος, Συρίγος και Μανιός κατάθεσαν αναφορά για τους υπουργούς Οικονομικών, Οικονομίας και Ανάπτυξης και Τουρισμού την επιστολή της Επιτροπής Αγώνα σχετικά με την παραμονή της Εθνικής Τράπεζας στον Όρμο Κορθίου Άνδρου.

(φωτό: kathimerini.gr)

(Visited 25 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*