Σε Σύρο και Τήνο ο Χαράλαμπος Κόκκινος – Συναντήσεις με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

kokkinos syros tinos 1
admin
24/01/2018 10:54
 
 
 

Συναντήσεις εργασίας με τον δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης και αντιπρόεδρο της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου κ. Μαραγκό, τον νέο δήμαρχο Τήνου κ. Σιώτο και τον έπαρχο Τήνου κ. Γιαγιά είχε ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος, στο πλαίσιο των επαφών του με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον κ. Μαραγκό, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη συνεργασία των δύο βαθμών της Αυτοδιοίκησης, καθώς και στο νομοσχέδιο που βρίσκεται υπό διαβούλευση για τις αλλαγές στην Αυτοδιοίκηση και τον τρόπο εκλογής των αυτοδιοικητικών οργάνων.
Επίσης, ο κ. Μαραγκός ενημέρωσε τον κ. Κόκκινο για τις ενέργειες του δήμου σχετικά με ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος (π.χ. η εύρυθμη λειτουργία του ναυπηγείου του Νεωρίου) και για διάφορα αναπτυξιακά έργα που προωθούνται, όπως η δημοπράτηση επέκτασης του αεροδρομίου τη Σύρου, η υπογραφή σύμβασης για τη δημιουργία νέου Δημοτικού Σχολείου στη Βάρη, η μετατροπή του ΧΥΤΑ σε ΧΥΤΥ και η δημιουργία Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων και τα αθλητικά έργα.
Επίσης, συζητήθηκαν θέματα Πολιτικής Προστασίας ενόψει και της συνεδρίασης της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου.

kokkinos syros tinos 2

kokkinos syros tinos 3
Στην Τήνο, ο κ. Κόκκινος συναντήθηκε με τον έπαρχο του νησιού κ. Γιαγιά και τον νέο δήμαρχο κ. Σιώτο, στον οποίο ευχήθηκε επιτυχία στο έργο του και δήλωσε συμπαραστάτης στις προσπάθειές του.
Ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου είχε συνάντηση τόσο με τον Μητροπολίτη Σύρου-Τήνου κ. Δωρόθεο Β’, όσο και με τον Καθολικό Αρχιεπίσκοπο Νάξου-Τήνου-Μυκόνου κ. Νικόλαο Πρίντεζη, με τους οποίους συζήτησε εκκλησιαστικά θέματα. Τέλος, παρέστη και στο 40ήμερο μνημόσυνο του π. δημάρχου Τήνου κ. Ορφανού.

 

(Visited 34 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*