Κυκλάδες: Γιγαντιαία επιχείρηση του Λιμενικού για ναρκωτικά

vatrahanthropoi
admin
25/11/2017 19:54
 
 
 

Η μεγαλύτερη επιχείρηση στην ιστορία του Λιμενικού Σώματος ολοκληρώθηκε με επιτυχία πριν από λίγο, με την περιπετειώδη πολύωρη καταδίωξη ταχυπλόου, από τη Βόρεια Κέρκυρα μέχρι τη Τζια!

Αξιοποιώντας πληροφορίες από έρευνες πολλών εβδομάδων, πλωτά και εναέρια Μέσα του Λιμενικού ξεκίνησαν να καταδιώκουν ένα ταχύπλοο με τρεις μηχανές 350 κυβικών, έμφορτο με τεράστια ποσότητα χασίς (Πάνω απο 1 τόνο) και πλήρωμα 3 ατόμων, στα βόρεια της Κέρκυρας.

Η επιχείρηση ξεκίνησε πριν από 48 ώρες, ενώ η καταδίωξη λαμβάνει χώρα από το απόγευμα της Παρασκευής(!), ενώ πριν από λίγη ώρα, οι βολές των ελεύθερων σκοπευτών των βατραχανθρώπων του Λιμενικού Σώματος, από ελικόπτερο που πετούσε λίγο έξω από τη Τζια, είχαν ως αποτέλεσμα την ακινητοποίηση και τη σύλληψη των τριών ανδρών.

Για την επιχείρηση κινητοποιήθηκαν όλες οι επιχειρησιακές δυνάμεις του Λιμενικού, με το μεγαλύτερο σκάφος του, το ΠΑΘ 090 να έχει τον συντονισμό. Αξιοποιήθηκαν αεροπλάνα, ελικόπτερα, βατραχάνθρωποι της ΜΥΑ/ΛΣ και στελέχη της δίωξης ναρκωτικών (ΔΙΔΙΝΑΛ).

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην επιχείρηση συμμετείχαν σκάφη του λιμενικού απο Σύρο, Νάξο, Πάρο, Τήνο και Σέριφο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

 

 

(Visited 51 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*