Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Θήρας: «Ντροπή και θλίψη για τα επεισόδια στο Εμπορείο»

syriza santorini logo
admin
30/10/2017 15:33
 
 
 

Για «απαράδεκτη και θρασύδειλη κίνηση» έκανε λόγο η συντονιστική επιτροπή της ΟΜ Θήρας του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε για τα όσα διαδραματίστηκαν στο Εμπορείο ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

«Οι αρρωστημένοι φασίστες της Χρυσής Αυγής δεν δίστασαν να χαλάσουν μια μέρα τιμής στην αντίσταση στο φασισμό και το ναζισμό» αναφέρεται στην ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνεται ακόμη ότι αναμένεται η «τιμωρία των υπευθύνων που είναι γνωστοί στην τοπική κοινωνία», καθώς και η «καταδίκη των επεισοδίων από τον δήμο Θήρας, που για την ώρα σιωπά».
Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Οι αρρωστημένοι φασίστες της Χρυσής Αυγής, με τις εντολές της ηγεσίας του υπόδικου Κασιδιάρη που ήταν τις προηγούμενες μέρες στη Σαντορίνη, δεν δίστασαν να χαλάσουν μια μέρα γιορτής και περηφάνιας, μια μέρα τιμής στην αντίσταση στο φασισμό και το ναζισμό.
Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Θήρας καταδικάζουν μαζί με σύσσωμο τον πολιτικό και εκπαιδευτικό κόσμο στο νησί, την απαράδεκτη και θρασύδειλη κίνηση των κρυμμένων πίσω από καινούργια μπλουζάκια φασιστών νέας κοπής που νομίζουν πως έτσι τρομοκρατούν και κερδίζουν.
Συγχαίρουμε τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που προσπάθησαν να περιφρουρήσουν την εκδήλωση, όπως και τους μαθητές για την ψύχραιμη στάση τους και την απόφασή τους να πάνε στην παρέλαση παρά τις γνωστές προθέσεις των φασιστών. Περιμένουμε τα αποτελέσματα των ερευνών της αστυνομίας και την τιμωρία των υπευθύνων που είναι γνωστοί στην τοπική κοινωνία. Περιμένουμε, επίσης, την καταδίκη των επεισοδίων από το Δήμο Θήρας, αρμόδιο για τον εορτασμό, που για την ώρα σιωπά.
Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης των ανθρώπων που κηρύσσουν το μίσος και τη βία είναι η απομόνωσή τους από την τοπική κοινωνία, η περιφρόνηση από τους συντοπίτες μας και η δημόσια καταδίκη τους με κάθε ευκαιρία.

(Visited 32 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*