Αργυρό βραβείο για τον δήμο Φολεγάνδρο στα Best City Awards 2017

folegandros brabeysi 6
admin
11/10/2017 10:36
 
 
 

Με Silver Βραβείο βραβεύθηκε η υποψηφιότητα του δήμου Φολεγάνδρου στα Best City Awards 2017, στην Ενότητα βράβευσης A1. Υποδομές & Αστική Ανάπλαση και στην κατηγορία A1.4. Έργα αποκατάστασης φυσικού περιβάλλοντος.

Η τελετή απονομής έγινε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, κατά τη διάρκεια της οποίας αναδείχθηκαν οι καλύτερες πρακτικές που καθιστούν τις πόλεις ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των πολιτών τους. Περίπου 250 εκπρόσωποι Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (δήμαρχοι, μέλη δημοτικών και τοπικών συμβουλίων και κοινοτήτων), εκπρόσωποι της Πολιτείας, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και δημοσιογράφοι έδωσαν το παρών, ενώ τον δήμο Φολεγάνδρου εκπροσώπησε η αντιδήμαρχος Ευθαλία Παπαδοπούλου, η οποία μοιράστηκε με συναδέλφους και συνεργάτες την χαρά γι’ αυτήν την σημαντική επιτυχία του δήμου.

folegandros brabeysi 3

folegandros brabeysi 4

folegandros brabeysi 5
Σημειώνεται ότι η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία πραγματοποιήθηκε μέσω του online συστήματος αξιολόγησης από τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής και τα βραβεία προέκυψαν από τη βαθμολογία που συγκέντρωσε η κάθε υποψηφιότητα.

folegandros brabeysi 1

folegandros brabeysi 2

 

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*