Έργα συντήρησης του οδικού δικτύου σε Πάρο, Μύκονο, Τήνο και Σύρο

odiko diktyo
admin
09/10/2017 11:26
 
 
 

 

Διαγωνισμούς για την ανάδειξη αναδόχων εκτέλεσης έργων συντήρησης του οδικού δικτύου σε Πάρο, Μύκονο, Τήνο και Σύρο, προκήρυξε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Το έργο «Συντήρηση Οδικού Δικτύου ν. Πάρου» (προϋπολογισμού 74.400 ευρώ), αφορά στην εκτέλεση εργασιών για την συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Πάρου. Περιλαμβάνει εργασίες καθαρισμού των τάφρων και των ερεισμάτων του οδικού δικτύου, καθαρισμού των οχετών για την απορροή των ομβρίων υδάτων, άρση των καταπτώσεων, κατασκευή τοίχων, καθώς και εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας, στην Ερμούπολη της Σύρου.
Το έργο «Συντήρηση οδικού δικτύου ν. Μυκόνου» (προϋπολογισμού 49.600 ευρώ), αφορά στην εκτέλεση εργασιών για τη συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Μυκόνου. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας, στην Ερμούπολη της Σύρου.
Το έργο «Συντήρηση Οδικού Δικτύου ν. Τήνου» (προϋπολογισμού 70.000 ευρώ) αφορά στην εκτέλεση εργασιών για τη συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Τήνου. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ., στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας, στην Ερμούπολη της Σύρου.
Το έργο «Συντήρηση οδικού δικτύου ν. Σύρου» (προϋπολογισμού 74.400 ευρώ), αφορά στην εκτέλεση εργασιών συντήρησης τμήματος του επαρχιακού οδικού δικτύου του νησιού της Σύρου και περιλαμβάνει εργασίες αποκατάστασης στηθαίων και λιθοδομών καθώς και κατασκευές συμπλήρωσης νέων. Επίσης, εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα του οδοστρώματος. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας, στην Ερμούπολη της Σύρου.
Τα παραπάνω έργα είναι ενταγμένα στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων έτους 2017 και χρηματοδοτούνται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Φορέας κατασκευής των έργων είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων.

(φωτό: αρχείου)

(Visited 22 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*