Την άμεση λειτουργία του νέου αεροδρομίου ζητούν οι Παριανοί

admin
11/03/2015 19:05
 
 
 

Συνάντηση του Δημάρχου Πάρου Μάρκου Κωβαίου με τους επαγγελματικούς και επιχειρηματικούς φορείς του νησιού πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο γραφείο του δημάρχου, για να εξεταστούν όλες οι δυνατές λύσεις για την γρήγορη λειτουργία του νέου αεροδρομίου Πάρου.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν: Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Πάρου-Αντιπάρου κ. Γιώργος Μπαφίτης, η Πρόεδρος των Ενοικιαζομένων Δωματίων Νάουσας Πάρου «Φιλόξενος Δίας» κ. Λουκία Μαλαματένιου, ο Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου κ. Απόστολος Αλιπράντης, ο Πρόεδρος του  ΚΤΕΛ Πάρου κ. Γιώργος Τζανακόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών ΤΑΧΙ Πάρου «Εκατονταπυλιανή» κ. Ιωάννης Πετρόπουλος, και οι Ταξιδιωτικοί Πράκτορες κ. Ευάγγελος Καρποδίνης, κ. Δημήτρης Πετρόπουλος και κ. Ιωάννης  Θ. Μπιζάς.

Μετά από διαλογική συζήτηση συμφωνήθηκε να προωθηθεί από κοινού η λύση της προσωρινής, γρήγορης και ασφαλούς λειτουργίας του νέου αεροδρομίου, μετά από την υπόδειξη και έγκριση της ΥΠΑ, και να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την γρηγορότερη δυνατή λειτουργία των μόνιμων κτιριακών εγκαταστάσεων.

 

(Visited 32 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*