Το Πάσχα ξεκινούν τα δρομολόγια τους στις Κυκλάδες τα High Speed

admin
10/03/2015 17:23
 
 
 

 

Για μια εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα από τη Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου έως την Τρίτη του Πάσχα (14 Απριλίου) θα πραγματοποιούν δρομολόγια στις Κυκλάδες τα High Speed της Hellenic Seaways. Τα ταχύπλοα θα επανέλθουν με τα καλοκαιρινά τους δρομολόγια από τις 29 Μαΐου.

 

Φέτος η εταιρία επιστρατεύει το High Speed 6 από τη Ραφήνα, ενώ το Flying Cat 4 θα συνδέει τις Κυκλάδες με την Κρήτη, δρομολόγιο που δεν περιλαμβάνει τη Νάξο. 

 

Πιο συγκεκριμένα, κατά το χρονικό διάστημα από τις 8 έως τις 14 Απριλίου το High Speed 4 κάθε πρωί εκτός την Κυριακή του Πάσχα, στις 7:30 θα εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς – Πάρος – Νάξος – Ίος – Θήρα.

 

Το High Speed 6 θα εκτελεί το δρομολόγιο Ραφήνα – Τήνος – Μύκονος, Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη στις 16:45 και Μ. Παρασκευή, Μ. Σάββατο, Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα στις 8:00 το πρωί. 

 

Το Flying Cat 4 ξεκινάει τα δρομολόγια του την Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου και μέχρι τις 30 του ίδιου μήνα θα εκτελεί το δρομολόγιο Ηράκλειο – Θήρα – Ίο – Πάρο – Μύκονο, κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή στις 9:30 το πρωί. 

Το πλοίο από την Πρωτομαγιά έως 28 Μαΐου θα αλλάξει δρομολόγιο και θα αναχωρεί κάθε Δευτέρα, Σάββατο και Κυριακή στις 7:30 και κάθε Παρασκευή στις 16:30 από τη Ραφήνα για Τήνο – Μύκονο. 

 

Το High Speed 5 από 1η έως 28 Μαΐου συνεχίζει το δρομολόγιο του Flying Cat 4 και καθημερινά στις 9:30 θα εκτελεί το δρομολόγιο Ηράκλειο, Θήρα, Ίος, Πάρος, Μύκονος.

 

Σε ότι αφορά τα καλοκαιρινά δρομολόγια των πλοίων της Hellenic Saeways το High Speed 4 θα προσεγγίζει καθημερινά την Παροναξία, Κουφονήσι και Κατάπολα Αμοργού, το Flying Cat 3 θα εκτελεί δρομολόγια στις Δυτικές Κυκλάδες και το Flying Cat 4 θα συνδέει καθημερινά Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο και Θήρα με τη Ραφήνα. 

Εκτός δρομολογίων της διασύνδεσης των Κυκλάδων με την Κρήτη παραμένει η Νάξος. 

 

Αναλυτικότερα τα δρομολόγια της Hellenic Seaways: ΕΔΩ

 
(Visited 225 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*