Δήμος Πάρου: Στόχος η έναρξη λειτουργίας του νέου αεροδρομίου

admin
06/03/2015 11:40
 
 
 

Ανοιχτή συζήτηση με θέμα, «Ενημέρωση και προγραμματισμός ενεργειών με στόχο την έναρξη λειτουργίας του νέου αεροδρομίου Πάρου» προγραμματίζει ο δήμος Πάρου για την προσεχή Δευτέρα 9 Μαρτίου στις 11:00 το πρωί.

Η συζήτηση θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο του νησιού.

Ωστόσο, σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από τη δημοτική αρχή σχετικά με το νέο αεροδρόμιο του νησιού, υπογραμμίζεται η πολιτική βούληση για την έναρξη της λειτουργίας του "με οποιονδήποτε τρόπο".

Αναλυτικότερα ο δήμος αναφέρει τα εξής: Από την πρώτη μέρα που οι Παριανοί Πολίτες μας εμπιστεύτηκαν την διακυβέρνηση του Δήμου Πάρου, θεωρώντας ότι η έναρξη λειτουργίας του νέου αεροδρομίου θα επηρεάσει την οικονομία του νησιού, αναλάβαμε πρωτοβουλίες προς τον σκοπό αυτό.

Στην προσπάθεια αυτή έγιναν συναντήσεις με φορείς και υπηρεσίες, χωρίς να υπολογίσουμε το πολιτικό κόστος, προκειμένου να εξεταστούν εναλλακτικές λύσεις αφού σαφώς η κατασκευή του αεροδρομίου και η έναρξη λειτουργίας του δεν αποτελεί αρμοδιότητα του Δήμου.

Διαπιστώσαμε ότι κατά το παρελθόν έχουν γίνει λάθη και παραλείψεις τις οποίες ουδέποτε αναδείξαμε γιατί αποκλειστικός σκοπός μας είναι η έναρξη λειτουργίας του νέου αεροδρομίου με οποιοδήποτε τρόπο.

Δεσμευόμαστε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια σε συνεργασία με τους φορείς του νησιού ώστε να πετύχουμε την έγκαιρη ολοκλήρωση του μεγάλου έργου για το νησί μας.

 

(φώτο:parosnews.gr)

(Visited 36 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*