“Άγγελοι” της Victoria’s Secret στην Πάρο

vs angels paros
admin
06/07/2017 19:01
 
 
 

Δύο εκθαμβωτικής ομορφιάς sexy καλλονές που τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα, έφαγαν το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουλίου στο φημισμένο και πρόσφατα πανελλαδικά βραβευμένο εστιατόριο «Μάριος» στο λιμανάκι της Νάουσας.

Δεν πρόκειται όμως για οποιεσδήποτε πανέμορφες καλλονές, αλλά για διάσημα παγκοσμίως super models που αποτελούν «Αγγέλους» της πιο εμβληματικής επίδειξης μόδας γυναικείων εσωρούχων του πλανήτη από το διάσημο κολοσσό Victoria΄s Secret!

Είναι γνωστό ότι οι «Άγγελοι», όπως είναι το υποκοριστικό των πανέμορφων σούπερ μοντέλων της Victoria΄s Secret, περπατούν βιαστικά χαμογελώντας στην κορυφαία παγκοσμίως πασαρέλα και μοιάζουν σαν να ίπτανται καθώς είναι στολισμένες με φανταχτερά φτερά! Μαγεύουν ως άγγελοι το κοινό με την ομορφιά τους, τα μακριά καλλίγραμμα πόδια τους και τα αέρινα μαλλιά τους! Οι εντυπωσιακές καλλονές με τις τέλειες αναλογίες, αναδεικνύουν έτσι τα sexy μικροσκοπικά, εντυπωσιακότατα γυναικεία εσώρουχα του διάσημου οίκου που εξιτάρουν την… ανδρική φαντασία και προκαλούν ταχυπαλμίες στο ισχυρό φύλο!

Δύο «Άγγελοι» λοιπόν, «προσγειώθηκαν» στη Νάουσα Πάρου και απόλαυσαν εξαιρετικές γεύσεις στον «Μάριο» ένα φημισμένο εστιατόριο ψαροφαγίας και όχι μόνο, που αποτελεί must προορισμό για ολόφρεσκο ψάρι, νόστιμους ψαρομεζέδες και μοναδικά πιάτα «δημιουργικής» ελληνικής κουζίνας που μαγειρεύονται πάντα με αγνά, ντόπια υλικά. Στο καταπληκτικό προσεγμένο του περιβάλλον, στο λιμανάκι πλάι στο κύμα, τα εκθαμβωτικής ομορφιάς διάσημα κορίτσια της Victoria΄s Secret απόλαυσαν μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις σε φιλικό και άψογης εξυπηρέτησης περιβάλλον με τη σφραγίδα ποιότητας ενός από τα κορυφαία εστιατόρια όχι μόνο της Πάρου αλλά και της Ελλάδας!

Δύο εκθαμβωτικής ομορφιάς sexy καλλονές που τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα, έφαγαν το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουλίου στο φημισμένο και πρόσφατα πανελλαδικά βραβευμένο εστιατόριο «Μάριος» στο λιμανάκι της Νάουσας. Δεν πρόκειται όμως για οποιεσδήποτε πανέμορφες καλλονές, αλλά για διάσημα παγκοσμίως super models που αποτελούν «Αγγέλους» της πιο εμβληματικής επίδειξης μόδας γυναικείων εσωρούχων του πλανήτη από το διάσημο κολοσσό Victoria΄s Secret! Είναι γνωστό ότι οι «Άγγελοι», όπως είναι το υποκοριστικό των πανέμορφων σούπερ μοντέλων της Victoria΄s Secret, περπατούν βιαστικά χαμογελώντας στην κορυφαία παγκοσμίως πασαρέλα και μοιάζουν σαν να ίπτανται καθώς είναι στολισμένες με φανταχτερά φτερά! Μαγεύουν ως άγγελοι το κοινό με την ομορφιά τους, τα μακριά καλλίγραμμα πόδια τους και τα αέρινα μαλλιά τους! Οι εντυπωσιακές καλλονές με τις τέλειες αναλογίες, αναδεικνύουν έτσι τα sexy μικροσκοπικά, εντυπωσιακότατα γυναικεία εσώρουχα του διάσημου οίκου που εξιτάρουν την… ανδρική φαντασία και προκαλούν ταχυπαλμίες στο ισχυρό φύλο!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

(Visited 65 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*