Πάρος: Συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας για την πρόληψη πυρκαγιών

syntonistiko politikis prostasias
admin
19/06/2017 12:23
 
 
 

 

Η πρόληψη και ετοιμότητα για την αντιμετώπιση κινδύνων που προέρχονται από την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών ήταν το θέμα της συνεδρίασης του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Πάρου, η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στην έδρα του δήμου Πάρου.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, τέθηκαν επί τάπητος οι – μέχρι σήμερα – ενέργειες πρόληψης δασικών πυρκαγιών, όπως ο καθαρισμός αλσύλλιων, η ενημέρωση πολιτών, η παύση καύσης και εργασιών που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά κ.λπ., καθώς και οι ανάγκες υλικών και υποδομών για την αντιμετώπιση κινδύνων πυρκαγιάς.
Στη συνεδρίαση πήραν μέρος ο δήμαρχος Πάρου κ. Κωβαίος, ο έπαρχος Πάρου-Αντιπάρου κ. Μπιζάς, ο προϊστάμενος Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Δρόσος, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Νάουσας και εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Πάρου κ. Μπαρμπαρήγος, η πρόεδρος της Τ.Κ. Κώστου κ. Ρούσσου, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, Υπαστυνόμος Α’ κ. Αντωνόπουλος, ο Υπολιμενάρχης Πάρου κ. Πορτοκάλης, ο πυραγός του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πάρου κ. Γαβαλάς, ο Δ/ντης της Δ.Ε.Υ.Α.Π. κ. Καραμανές, ο προϊστάμενος της Δ/νσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Υπηρεσίας Δόμησης και Περιβάλλοντος δήμου Πάρου κ. Ραγκούσης, η προϊσταμένη του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας δήμου Πάρου κ. Κάγκανη, ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πάρου κ. Καβάλης, ο υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Πάρου κ. Σιδηρόπουλος, ο πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Πάρου κ. Τσιγώνιας, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πάρου- Αντιπάρου κ. Μπάλιος και το μέλος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Πάρου κ. Πιτσικάλης.

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*